22/02/2012
Grøn glasur
Så er de sidste hjemmebagte fastelavnsboller spist i denne omgang. Det har slået mig, hvor dejligt det er, at forskelligt mad dukker op på hvert sit tidspunkt i årets løb. Tænk hvis man kunne spise vanillekranse, æbleskiver, fastelavnsboller og jordbær på én gang altid?! Jeg er bange for, jeg ville glemme eller overse nogle lækkerier, så. Nu hvor det er fint fordelt kommer vi godt rundt om det hele, og når at blive "mætte" af det - næste i hvert fald.
Jeg har svært ved helt at se, hvordan eksempelvist nogensinde skulle være muligt at blive træt af de friske asparges, som kun er nogle måneder væk nu....
Kan findes under
Året rundt,
Mad,
Taknemmelig
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Jeg er også rigtig glad for årstidernes skriften, højtidernes afveksling.
ReplyDeleteOg vi kan markere dem gennem bla vores mad ( og kager) :-)
Kagerne ikke mindst :-)
ReplyDelete