20/07/2011

Adoption frem i lyset

"Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget", er der en tale måde, der påstår. Der er noget om det. I hvert fald tror jeg på, at Gud kan skabe gode ting midt i en håbløs situation. Ligesom  en blomst kommer frem på en mødding. Én af de gode ting, der kom ud af den trælse oplevelse jeg havde i april, var en kommentar fra Trine Brix, ejer af adoptionscoachen.dk


Trine Brix er en kvinde med ben i næsen og vilje til forandring. Hun har startet sit firma for at hjælpe mennesker, der på den ene eller den anden måde er i berøring med adoptionsverdenen. Uanset om det er som forælder til et adoptionsbarn, som ventende eller blot som én, der overvejer adoption. Og så brænder Trine for at gøre kendskabet til adoption og de ting, man lever med som adoptiv familie. 
I denne weekend har hun bl.a. været i medier i Køge og i Nordjylland. (se mere her
Derudover kommer der på Trines blog jævnligt interviews med spændende mennesker om adoption og barnløshed og Trine skriver om forskellige problematikker og løsningen af dem i forbindelse med adoption. Bestemt en blog, der er værd at holde øje med, hvis du på nogen måde, har forbindelse til nogen, der er adopteret eller har adopteret - eller du bare kunne tænke dig at vide mere om emnet. 

Da Trine og jeg havde talt sammen i april kom der nogle artikel forslag på bordet. Vi vil begge to gerne være med til at slå et slag for, at familier, der er almindelige men samtidigt ualmindelige, bliver bedre forstået i vores samfund, og at os, der er forældre til børn, der skiller sig ud, er rustede til at støtte vores børn, så de lærer at stole på deres eget værd. 

I juni blev første artikel udgivet i Adoption og Samfunds medlemsblad. Læs Trines gode råd her. Hele artiklen kommer til at ligge på Adoption og Samfunds hjemmeside i bladet. Det er med garanti ikke det sidste, vi har hørt til Trine. Og jeg håber, det ikke er det sidste I hører til mig om emnet heller!

4 comments:

 1. Spændende! Jeg ka´ bare ikke finde artiklen på dine links. Hjælp!!!

  ReplyDelete
 2. Dejligt at der skabes kontakt mennesker imellem.

  Mon din søn er på ferie hos morforældrene og mon de har været i Hune i dag? Jeg så en lille dreng sidde bagpå sin bedstemors cykel, han lignede sådan Samuel, havde samme nysgerrige, livlige blik :-)

  ReplyDelete
 3. Hmm, jeg prøver at ændre links.
  Lene, det lyder som en Samuel, men det var det nu ikke.

  ReplyDelete
 4. Kære Anne,- tak for dine søde ord. Det var en fornøjelse at samarbejde. Og til Mor :-): Du kan se links'ene på min blog, hvis du er interesseret. Herfra linker jeg også til Annes fine blog.: www.adoptionscoachen.blogspot.com

  Bedste hilsner Trine

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...