06/02/2011

For et år siden

I torsdags var det et år siden, Tina ringede os op med den bedste nyhed i verden; i Sydafrika var en lille dreng klar til at blive hentet hjem. Der er gået et helt år siden verden stod stille og så startede med at bevæge sig med en helt ny hastighed på en ny måde.

Det er på én gang uendelig længe siden, og på samme tid er der ingen tid gået.

Samuels udvikling har taget kvantespring siden vi fik ham. Både fordi der sker meget på et år, fra man er 1 år til man er 2 år gammel. Men også fordi det har gjort en forskel at blive barn i en familie. Han er vokset, hans motorik er mere sikker. Han er udadvendt på en rolig måde, han har ikke længere angst anfald og han kan sidde stille og sidde tæt på. Han sover godt om natten og er begyndt at snakke. Vi er blevet forældre, der afleverer i vuggestue og køber lusemiddel. Vi skifter bleer, og tænker ikke længere over at skulle have vanter, rosiner og Postmand Per bilen med, når vi skal nogen steder. Jeg ved, om han er tilpas og kan mærke, hvis han har feber.

Vi er ikke længere fremmede for hinanden, og den kløft af ukendthed, der var imellem os, da vi først mødtes, er væk. Samuel er stadigvæk sin egen, og han har stadig en historie før os. Men hvor han før var alene om den og kun havde sig selv at komme ud fra, tager hans verden nu udgangspunkt i mor og daddy. Præcis som den skal, når man er en rask dreng på 2 år.

For ét år siden blev jeg mor. Det er slet ikke til at forstå.

7 comments:

  1. Hvor er det fint Anne, tillykke med årsdagen til hele jeres lille familie :o)

    ReplyDelete
  2. Ja det er en fantastisk udvikling der kan ske på 1 år. Både for det lille barn, men også som du skriver for forældrene. Tillykke med årsdagen!

    ReplyDelete
  3. Ja kære Anne! Til lykke med din søn, og med din familie.

    ReplyDelete
  4. Tillykke med årsdagen, jeg kan slet ikke forstå, at der allerede er gået et år. Håber du har det godt, det var rigtig dejligt at se, der var et indlæg fra dig :-)

    ReplyDelete
  5. Også for os er der gået et år med mange fantastiske oplevelser som morforældre. Prøv og spørg om det er særligt når han henrykt råber på én! Eller når hans hånd fast tager én i hånd og siger: Hjælp! når der ikke er andre i verden der kan danse til Åh Abe som mormor kan:-) Se DET er lykke!!

    ReplyDelete
  6. Hvor er det dejligt, at I stadig holder øje med min blog!

    Tak for lykønskningerne. Det er rigtig dejligt.

    ReplyDelete
  7. jeg kan sagtens huske den dag, for et år siden.... vi rendte ind i hinanden i gaden og du fortalte mig det, jeg var helt rundt på gulvet, det var så stort.. tænk at tiden går så hurtigt

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...