03/06/2010

Skønhed

Her, mens tab og sorg bearbejdes, er der et vers fra en samle, der bliver ved at dukke op. Det er "Gak ud, min sjæl, betragt med flid i denne skønne sommertid Guds underfulde gaver." Jeg synes den passer til juni i det hele taget. Og ligenu i særdeleshed. Mormor holdt så meget af blomster, men hun nåede ikke engang at få syrenerne med her. Hvordan mon forsommeren er i Himlen? 
Det er tredje vers, der synges: 

"Ak, tænker jeg, er der så stor
en skønhed på den faldne jord
for syndere at finde,
hvor må vi da vel frydes ved
al glansen af Guds herlighed,
som er i himlen inde!"

3 comments:

  1. Yndlingsvers!!! Har en gang siddet og sunget det højt på en båd-bro i det sydlige Finland - en meget tidlig morgen. Jeg var på en løbetur og havde netop passeret en løvskov, hvor nattergalene stadig sang - det var så overvældende. Den må vi synge i Skovhuset en af dagene!

    ReplyDelete
  2. Det er noget af det smukkeste! Så det synes jeg da helt bestemt I skal - den passer så flot lige nu. Og rigtig god retræte i tillæg! Jeg går her og længes efter at skulle afsted - og det er en god ting :-) For sidste år kunne jeg ikke overskue det, og nu i foråret kom Samuel jo. Men det er tid. Det er snart tid igen!

    ReplyDelete
  3. Ja, det bliver dejligt, at have dig med igen!

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...