02/06/2010

Så smukt

Så smukt var det ved Tirsbæk strand ved Vejle fjord midt på formiddagen. 
.... Og så lærte de relativt nye forældre at man ALTID skal have et håndklæde med, når man tager på stranden med en halvanden år gammel dreng. Også selvom man umiddelbart selv synes vandet er for koldt til at bade eller soppe i.

7 comments:

 1. Åh ja, det har vi også glemt at fortælle jer:-) Der er så meget at lære for både barn og voksne! Smukke billeder!

  ReplyDelete
 2. Mon der er mere vi skal fortælle dig ;-)

  Det tredie billede giver et helt sug i maven, hvor er det smukt, vindstille og et udsyn til evigheden :-)

  ReplyDelete
 3. Tøhø... Din mormor ville ha´ sagt:"Haj er i reijti dreng!!!" Dejligt med glæden ved vandet - og ja : Smukke billeder!!!

  ReplyDelete
 4. Hemligheden ved børn tror jeg nok er, at man skal være forberedt på alt... rimeligt enkelt, ikke? Bare vent og se hvor stor din toilettaske kan blive, når I skal ud og rejse.... min er lige så stor som min samlede oppakning var dengang i de dejlige motorcykeldage...
  Kram

  ReplyDelete
 5. Ja,Lina, det er faktisk utroligt at tænke på, hvor lidt man kunne klare sig med, når man var på motorcykeltur. Nu er selv den største stationcar ikke stor nok. Selvom jeg synes, jeg behersker mig og kun tager det mest nødvendige med...

  ReplyDelete
 6. Charlotte: Det aner mig, at den der vejledning man får ikke er så udførlig :-)
  Lene: Tak! Det var lige så betagende at se det "live". Der er noget med blikstille vand, som gør godt!
  Mor: Det ville hun nemlig! Og hun ville have ret.... Da først chokket over hvor koldt vandet var hyggede han sig vældigt.
  Lina: Det er bare at det der "alt" ind imellem overgår min fantasi ;-) Men med erfaringen kommer oppakningen vel sagtens!
  Fru Danmark: Jeg kan se det for mig.... og fornemmer allerede åproblematikken. Hvordan kan så lille et menneske have brug for så meget?!

  ReplyDelete
 7. Ja det er meget smukke billeder :-) sidder og smiler lidt af det der med håndklæde, har ikke selv børn men har fra lærerjobbet hos de små lært lignende ting, f.eks. tager du aldrig en indskolingsgruppe ud på tur i nærheden af noget som helst vand, uden at du medbringer en rulle poser :-))
  jeg stod og gloede en del da min forhenværende kollega som noget af det eneste engang tryllede det frem fra en pose, men nej hvor det er genialt til våde sko, støvler osv !! på højde med plaster !!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...