09/10/2011

Smukke georginer

Klart solskin, frisk vind og den slags fuglesang, som man kun hører om foråret og om efteråret - sådan var vejret her i går. Mine georginer er endelig kommer rigtigt i gang. Særligt den helt enkle, knald-gule har ladet vente på sig. Men nu hvor de alle blomstrer, og den gule rose også lige har sat et par blomster for at være med, kan jeg se, at det  jeg tænkte, da Lina og jeg sad og studerede georgine-billeder i foråret var rigtig nok. Den lyserøde og den gule bliver bundet rigtig fint sammen af de koralfarvede blomster. Og sammen er de to koralfarvede damer et dejligt selskab. Der skulle have været en tredje lidt mere kobberfarvet, men den gik desværre til på rejsen fra England. Til gengæld er mine stolte kavalerer så vældigt høje og flotte. 

Nu hvor det hele rigtigt er i gang og tager sig ud må nattefrosten egentlig gerne lade vente på sig - bare et par uger!

1 comment:

  1. Det er så forunderligt, som de sidste blomster inden frosten, er de aller flotteste i farverne! Vi skal lige nå det sidste, så vi har nethinden fyldt inden den lange vinterperiode sætter ind:-)
    Tro Håb og Kærlighed

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...