09/10/2011

Øh... Der må være en dybere mening

Nogle gange, så formår verden og andre mennesker at overraske. På den sjove måde.

"Anne, Samuel... Kom lige her og se." "Hvad er det?" "Øh.... Det kan jeg ikke rigtig forklare. Det skal vist ses." 


Jo tak, det tror jeg gerne! Udenfor vores vindue, i gyden mellem kirken og bygningen ved siden af var en samling unge mennesker i færd med at sætte hinanden i klemme det rækværk, der er på den anden bygning. Efter at have stået et stykke tid og diskuteret om de mon var gymnaster, parcour-folk eller bare spøjse, stak jeg hovedet ud af vindet: "Øh, hej! Hvad er det I laver?" 
De var, fortalte en danske pige, en østrigsk gruppe performers, der var ved at lave øvelser til en video-installation til en kunstmesse på Spinderihallerne i Vejle til på fredag. Aha. 

Jeg ved ikke, om jeg blev klogere på, hvad de havde gang i, af dét svar. Men det skulle man så efter sigende blive af at møde op til "Choosing Another Strategy". Øvelsen er en del af "Machine Raum". Jeg er vist nødt til at kigge derned. Jeg mener, der må da være en dybere mening med at stå på hovedet i et rækværk? Jeg la'r lige billedet stå:


5 comments:

 1. Lol! Sætte hinanden i klemme i rækværk?!?

  ReplyDelete
 2. Ha ha, det ser ikke uspændende ud :o))

  ReplyDelete
 3. Hvor er mennesker dog nogle dejlige skøre skabninger :-) !

  ReplyDelete
 4. Det er altså sjovt - sikke en fantasi :-)

  ReplyDelete
 5. Uh ha, uh ha - godt de er smidige og unge! Jeg kunne lige se, at man ikke kunne komme FRI? Håber de har en metalsav med.....

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...