26/06/2011

Farvel - og tak for denne gang.

Jeg har sagt farvel til en af mine menigheder i dag. I sidste uge var det den anden. Det er meget mærkværdigt. Dejligt, at blive sagt godt farvel til. At blive påskønnet med gaver, knus og gode ønsker. Men også trist at sige tak for nu, og slutte et samarbejde - som begge steder har været præget af, at jeg har været syg det sidste år. Selvfølgelig har det det. 


Menigheden i dag sagde rigtig fint farvel med gode gaver. Duncan fik bl.a. to vandpistoler (Jeg fik ingen?!) Mig gav de gavekort til en planteskole - derfor det store smil på billedet. På vejen hjem besluttede jeg mig (næsten) hvad det skal bruges til: en dronninge busk til haven ved sommerhuset. 

Menighedsrådsformand Anne sammenlignede vores samarbejde med en jordbærplante: når sådan én er sund har den blomster, grønne frugter og modne frugter på én og samme gang. Det billede er jeg glad for.

Kære venner; jeg håber og tror på, at noget af det, der kun er grønne frugter nu bliver til saftige røde bær også!

7 comments:

 1. Det var et dejligt billede - både det på bloggen og det med jordbærplanten. Jeg håber for både dig og menigheden i Esbjerg at de grønne bær blive røde og søde!

  ReplyDelete
 2. Jeg skal lige forstå det rigtigt - skal du så ikke være præst i de to menigheder mere? Er det pga din depression, at du stopper? Undskyld hvis jeg spørger om noget, du ikke har lyst til at svare på - så lader du jo bare være med at svare.
  Det er et rigtig fint billede. Og symbolet med jordbærplanten er smukt og rørende.
  Held og lykke med alt det, der venter dig forude.

  Må din vej gå dig i møde...

  Kh Helle

  ReplyDelete
 3. Trist som du selv siger Anne, at samarbejdet skal slutte, godt at du trods alt tager det fra den positive side med et godt farvel, hvor dine briller klæder dig, godt at du valgte dem.
  I kærlige tanker, god Søndag.

  ReplyDelete
 4. Noget er afsluttet og noget nyt kan begynde.

  ReplyDelete
 5. ps- du er jo nød til at ha en vandpistol !

  ReplyDelete
 6. Mor: Det er et rigtig godt billede! Og jeg håber det også for os alle sammen. Nu må vi se...

  Helle: Det er præcis pga sygemeldingen med depression. Jeg ved ikke, hvad der sker, når jeg er færdig med at være sygemeldt. - Endnu i hvert fald. Har givet mig selv sommeren til at have fri og prøve, at lade være med at spekulere.

  Michael: Tak - jeg er også blevet temmelig glad for dem!

  Losarinas mor: ja, jeg tror også, jeg må ha' fat i én. Selvom Samuel ligenu bruger sin som boremaskine, er jeg ret sikker på, han vil elske at kunne gøre mig våd, når han først fanger hvordan. Måske jeg også skal ha fat i nogle vandballoner....
  Hvad det nye er, ved jeg ikke endnu. Men jeg har egentlig fin tiltro til, at det bliver godt.

  ReplyDelete
 7. Det var et meget smukt farvel, Anne! Nu håber jeg, du får en rolig tid til genopladning, hvor du bare kan nyde. Sikke en dejlig gave - et gavekort til en planteskole!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...