03/05/2011

Weekend i sus og dus

Et døgn i sus og dus blev det til i weekenden. Den lille blev passet og forkælet af mormor, og vi drog afsted på såkaldt "kæresteweekend". Ikke til fjernehimmelstrøg, men til Hotel Vejlefjord. Dét er et besøg værd. Om ikke for en overnatning, så maden på Restaurant Barbara. Eller en dag i deres spa og kur center. Eller en eftermiddag med picnic og gåtur i parken og langs stranden.Vi fik opholdet som en gave, og har glædet os som små børn. Allerede da vi sidste år blev forældre, besluttede vi, at om et år skulle vi afsted bare os to. I lange søvnløse perioder har det været en gulerod at se frem tid! 
Jeg overvejede om det var nødvendigt at pakke en quizbog eller spil ned, så vi var sikre på at holde samtalen gående... Det var befriende at være sammen og have tid til at snakke. Og ikke at have andet at gøre i det hele taget end at være os to. Se, også dét er en ny oplevelse ved at blive forældre. Det er finurligt at mærke, hvordan vi - der for et år siden var hele, når vi kun var os to - nok var hele sammen, men alligevel ikke helt uden den bette. Sådan skal det vel være at være familie. Vi er udgangspunktet som par, men barnet eller børnene er en uadskillelig del af familien. Godt, der er plads til begge dele! 

Gad vide hvad vi skal næste år?

4 comments:

 1. Godt for jer!
  Elsker spa på Vejlefjord. Prøvede deres varme sten behandling for nogle år siden. Lækkert!

  ReplyDelete
 2. Åh hvilken gave :-)

  Og så kan I jo altid lave vandland derhjemme sammen med Samuel .-)

  ReplyDelete
 3. Og mormor nød bestemt også at ha´ gutten for sig selv et helt døgn. Han kan så frygtelig meget lige pludselig.
  At I så nød at ha´ et døgn alene er for mig "en-lille-detalje";-*

  ReplyDelete
 4. Dét ser altså superlækkert ud! Når man er alene uden børn, er det hyggeligt, men spørgsmålet: "Gad vide, hvordan de har det?" dukker altid op - uanset hvor fantastiske bedsteforældre de har!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...