02/05/2011

Vand lærer træt mor...

...at le af fremmeligt barn.
Han ville ud og vaske fingre, fordi han havde fået tuds på. (Skidt med jord og den slags, men tuds skal af med det samme). Jeg tænkte, at han vel selv kunne. Det kunne han for så vidt også. Bortset fra at han liige skulle plaske også. Pludselig så badeværelset sådan ud:

Desværre tillader billedet ikke, at I hører Samuel fra bruseren, der fornøjet skråler "appelsiin"

9 comments:

 1. Åh ja , de kære børn :-)
  Håber tussen kom af :-)

  ReplyDelete
 2. Mormors dreng;-) Du ka evt læse om icdp. Det er noget om at møde børn i deres initiativer;-*

  ReplyDelete
 3. Losarinas mor: Ved du hvad, jeg tror, den blev plasket af. Men er ikke sikker på, tus ikke mere var en undskyldning for vandet.

  Mormor: Ork, jeg mødte ham skam også. Spurgte om han gerne ville i bad, hvortil svaret var et begejstret "ja". Og så kom han i plaske bad. Stor jubel.

  ReplyDelete
 4. Samuel har hygget sig herligt, kan jeg se, og han har i hvert fald ikke vandskræk ;o)

  ReplyDelete
 5. hi hi hvor skønt med en lille krudtugle :0) Min søn har det med sit eget savl ha ha det skal tørres af med det sammen.. ;0)

  ReplyDelete
 6. Dejligt med et barn, der er fuld af selvstændige initiativer :) Fnis

  ReplyDelete
 7. Jeg trak personligt på smilebåndet af din søns kommentar! Børn finder på mange sjove ting! Man må glædes ved deres glæde og tænke på, at rengøring er ikke starten på noget rent, men slutningen på noget beskidt!

  ReplyDelete
 8. Madame: Han har hygget sig rigtig meget! Og vandskræk er han ikke - slet ikke, når det kan styres i et bad eller en vask.

  Tina Kristine: Seje, og dog så sarte...

  Helle: ;-) det er det skam!

  Prophecy: God kommentar! Dér fik du mig til at le :-)

  Sara: Ja, hans kommentar og tilfredshed ved hele situationen fik også mig til at smile. Og det gør også rengøring og oprydning en smule lettere!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...