12/05/2011

Næste skridt: retten

Tidligere i dag lå der en besked på telefonsvareren fra en venlig politibetjent. Han havde en foto line-up, som han gerne ville, jeg skulle komme og se på. Politiet har fundet ham, der råbte og smed med bananer, og nu havde de så et billede blandt 11 andre.

Jeg kunne godt genkende ham. 

Jeg skal love for mine ben føltes underlige, jeg blev varm og at min mund blev tør. Nu samler politiet sagen, og engang i efteråret kommer den sandsynligvis for retten. Og så skal jeg fortælle historien igen.

9 comments:

 1. Sådan Anne. selv om benene ryster, så skal han da vide, at sådan opfører man sig ikke... Men han må da være kendt af policen i forvejen, siden du skulle se billeder?

  ReplyDelete
 2. Jeg forstår dig.
  Og jeg synes du er en brav kvinde !!

  ReplyDelete
 3. Anne, det her er godt, og puha jeg tror også mine ben ville ryste.

  Og tusind tak for awarden,Anne. jeg er rigtig glad for din begrundelse for at give den :-)

  ReplyDelete
 4. Anne, jeg sidder helt målløs. Det er simpelthen fantastisk at du har taget det op - og at politiet lytter - og at bananmanden nu må svare for, hvorfor han gør som han gør, og lærer at det ikke er ok.! Modige dig!

  ReplyDelete
 5. Hvor er det godt, at han er taget - genkendt og forhåbentlig bliver dømt! Du er en sej kvinde og mor. Hvor er det godt Samuel er din søn.

  ReplyDelete
 6. det er så godt at der sker noget.. At hele denne her oplevelse ikke bare gå i glemmebogen. Anne du har vundet, det er dig der har bukserne på. Du er sej, og jo jeg forestiller mig hvor hårdt det er.
  Kan du huske at vi talte sammen lige inden du fik Samuel hjem, og vi talte om moderfølelsen?? Man må sige at du forsvare dit barn med næb og klør, du er en rigtig god mor der kæmper dit barns sag. Jeg vil gerne være dit barn, men jeg er nok for gammel ;);) Jeg er stolt af, at kende dig Anne

  ReplyDelete
 7. Sådan!! Pas på dig selv også i denne sammenhæng.

  ReplyDelete
 8. Godt gået, det er så vigtigt!!!
  Men ja pas på dig selv!!!!!
  -godt det danske retssystem giver dig lidt forberedelsestid så du kan ruste dig inden.
  knus knus!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 9. Gentager lige hvad jeg husker af min kommentar - GODT du meldte det. Godt politiet tog det alvorligt - nu får bananmanden at vide det IKKE er ok, hvad han render og laver. Jeg er stolt, og forstår så udmærket de geleagtige ben. You go woman!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...