17/04/2011

Mere skal der ikke til

Jeg har lige båret en tungt sovende dreng ind i sin seng. Han faldt i søvn på vej hjem i bilen efter en lang dag med leg, mormor og morfar og store drenge at se op til. For en gangs skyld vågnede han ikke det mindste ved at blive løftet op, han slog bare arme og ben rundt om mig, puttede sit lille hoved ind til min hals. At mærke den tillid det er udtryk for og varmen fra hans lille sovende krop gør mig taknemmelig.

Mere skal der ikke til at gøre en god dag bedre.

7 comments:

 1. Dejligt!! Han er helt sikkert en tryg og glad lille fyr. Han indtager verden med gå-på-mod og et smil - når bare han ved mor (eller Daddy) er i nærheden. (Parantesen fordi Daddy har arbejdet i weekenden og ikke har været sammen med os.)
  Også vi var trætte efter en dejlig weekend. Og her er stadig tydelige spor efter aktiviteter ude og inde. BMW´en står i stuen og trillebøren står side om side med scooteren på terassen.
  Og så har vi snakket om hvordan vi mon skal forklare hvor "harme" er henne;-) Han er en klog lille fyr, vores Samuel.

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Hej :)
  Jeg har lige læst en artikel om nogen, der havde svinet din smukke og lille søn Samuel til :( Det er jeg meget ked af at høre! Desværre sker der i Danmark, og der er åbenbart folk, der ikke kan forstå, at Gud har skabt os forskelligt. Jeg har selv blevet mobbet pga. min baggrund på trods af, at jeg er opvokset i DK. Selvom det nok vil ske igen for Samuel, håber jeg alligevel, at det ikke bliver i den nærmeste fremtid. Men varme hilsner til jer fra Odense, og så håber jeg, at folk vil være sødere næste gang ;)
  Vi lever jo i 2011, så folk burde være mere åben over for sådan noget!

  Knus Hanar Hamid

  P.S. Hvis det er i ordne, vil jeg meget gerne bringe et indlæg om det i en af de her dage (hvis ikke jeg glemmer det). Det er trods alt noget, folk oplever i dagens Danmark, og da jeg også selv har oplevet noget lignende før, vil det være meget oplagt

  ReplyDelete
 4. Skønt!
  Lige læst din artikel i Ekstra-bladet - godt gået, at du bringer det videre fra din blog!
  Kh Joan

  ReplyDelete
 5. Kære Anne, jeg så aftenshowet i aften, og du var god. Ordene kom stille og roligt, de gjorde indtryk.

  ReplyDelete
 6. Hanar Hamid: Det er helt i orden at du linker! (Kan se du har gjort det, og det er fint) Næh, forskellighed er efterhånden ikke en selvfølgelighed at sætte pris på - og at Gud skulle være inde i billedet ligger også af og til fjernt.

  Gaias mor: Faktisk har jeg ikke sendt noget nogen steder hen. Det er andre, der har linket til mig på deres blogs eller facebook, som har gjort journalisten på Ekstra Bladet opmærksom på mit indlæg.

  Lene: Tak skal du ha'. Det var en god oplevelse. Jens Blauenfeldt er en meget behagelig interviewer.

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...