12/10/2010

Det rene eye candy

Det var som at åbne de rene slikposer, da jeg i eftermiddags åbnede for godterne fra Vild med Blomster. Sorteret i fine papirposer med navne som "Candy Prince", "Spring Green" og "Turkestanica" bliver der både nye tulipaner, vibeæg, allium og påskeliljer til foråret. 

 Sikke'n glæde det var at sidde med løgene i hænderne, sortere halvdelen fra (Lina skal have halvdelen), og endelig gå ned i haven og lægge dem i jorden.
Se lige nogle farver:
Så kan jeg gå her inden efterårets regn og rusk overhovedet er sat ind, og glæde mig til foråret. Det er der noget saligt ved. Det minder om, at der i mennesker, i verden, i mig, ligger løg og frø og venter på forår. Og med garanti: når foråret kommer springer de fineste små vækster ud!

1 comment:

  1. Så spændende. Dejligt at tænke på at der om et halvt års tid dukker nye ting op i din have. Det glæder vi os til at se.

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...