13/10/2010

Engelsk minemad

Det er ikke fordi vi er så solidariske med det chilenske folk, at vi ligefrem har lavet mad efter redningaktionen af de indespærrede minearbejdere. Duncan fik bare lyst til at lave engelske pasties til aftensmad. Og hvem siger nej tak til det?

Pasties er små indbagte måltider, som i sin tid blev lavet som madpakker til minearbejdere. Inden i er kartofler, løg og kød bagt til en lækker mør blanding. Med lidt guiness bliver det rigtig godt. (Læg mærke til HP sovsen i baggrunden på billedet) I England er Cornish pastries bedst kendt, men pastries findes over hele landet i et utal af variationer. Jeg tror det er, hvad man kalder rustic food.


 Samuel og jeg var i hvert fald godt tilfredse. 

5 comments:

  1. Uhm - velbekomme! til store og små

    ReplyDelete
  2. Jeg forstår godt Samuel er godt tilfreds, det ville jeg også være, det lyder som dejlig mad!
    Måske du deler opskriften?

    ReplyDelete
  3. Det lyder meget lækkert - jeg kendte slet ikke den ret. Samuel ser ud til at spise fars pasties med kendermine ;-)

    ReplyDelete
  4. Det er jo ren forkælelse og overskudsdeling - mums :-).

    ReplyDelete
  5. Og så spiser han med kniv og gaffel!!! Han er da fantastisk;-)
    Vi glæder os til at se jer. Knus.

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...