Pasties er små indbagte måltider, som i sin tid blev lavet som madpakker til minearbejdere. Inden i er kartofler, løg og kød bagt til en lækker mør blanding. Med lidt guiness bliver det rigtig godt. (Læg mærke til HP sovsen i baggrunden på billedet) I England er Cornish pastries bedst kendt, men pastries findes over hele landet i et utal af variationer. Jeg tror det er, hvad man kalder rustic food.
Samuel og jeg var i hvert fald godt tilfredse.
Uhm - velbekomme! til store og små
ReplyDeleteJeg forstår godt Samuel er godt tilfreds, det ville jeg også være, det lyder som dejlig mad!
ReplyDeleteMåske du deler opskriften?
Det lyder meget lækkert - jeg kendte slet ikke den ret. Samuel ser ud til at spise fars pasties med kendermine ;-)
ReplyDeleteDet er jo ren forkælelse og overskudsdeling - mums :-).
ReplyDeleteOg så spiser han med kniv og gaffel!!! Han er da fantastisk;-)
ReplyDeleteVi glæder os til at se jer. Knus.