30/10/2010

Igår....

... blev min mor certificeret som NLP master practioner.

... oplevede jeg for første gang det såkaldte "road anger" på egen krop. Jeg blev råbt af i min egen bil og ønsket "en lortedag" - for at overholde færdselsreglerne.

... lavede min far Stifatho til aftensmad, og mit madglade barn var så begejstret for morfars sovs at han med tilfredshed pegede på gryden og sagde "jammi" (=jam)

... var jeg i biografen og se "The Town" med min mand. Helt alene for første gang i godt 8 måneder.

5 comments:

 1. Så nåede du da hele følelsesregistret igennem på een dag Anne, tillykke med din mor, jeg har ganske vist ingen anelse om hvad det er men det lyder som noget der betyder meget for din mor, dejligt med en far der er så skrap udi madlavningens kunst, der er bare noget ved at være i biografen sammen, bare to forelskede mennesker, og så holde i hånd.
  God aften og varme klem fra Odense.

  ReplyDelete
 2. Uha, 'road anger' kunne du have undværet, men ellers lyder som dejlige oplevelser. Tillykke med din mor, Anne! Min mand er uddannet NLP practioner, men master er jo meget mere.
  God lørdag aften til dig!

  ReplyDelete
 3. Jamen, ud over 'road anger'en', så lyder det da, som om det var en temmelig god dag ;-).

  Det er godt, at I også husker at pleje jer selv som par - det er alt for nemt at glemme, når barnet er lille!

  ReplyDelete
 4. Cool mor du har!
  Mht. road-rage, så er jeg bange for det kun bliver værre, fænomenet, der tidligere var forbeholdt Amerika. Oplever det selv af og til, at blive decideret presset på landevejene, selv om man overholder fædselsreglerne. Det er meget ubehageligt.

  ReplyDelete
 5. Sejt tillykke med din mor:)

  Der er så mange sure bilister det skal man ikk tage så tungt:)

  Din far lavede hvad for noget?? :)
  Knus...

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...