07/10/2010

At hente og bringe

Jeg nåede på posthuset i dag. Med havde jeg en stor kuvert, som ikke er uvæsentlig. Anden omgang - here we come. For når man skal adoptere anden eller tredje gang, skal man igennem alle undersøgelser og interviews igen. Det eneste man ikke skal er at tage på det forberedende kursus. Hvis sagsbehandleren ellers mener man har styr på den del af det. Så nu er vores papirer altså på vej til statsforvaltningen. Der går sandsyligvis en rum tid inden vi hører mere. Det er ikke fordi vi har travlt med at gøre Samuel til storebror - eller fordi vi kan overskue to børn lige nu. Det er fordi ventelisten til Sydafrika er blevet temmelig lang. Så for ikke at blive trætte af det i den anden ende, har vi besluttet at gå igang med forberedelserne igen.  


Med mig hjem fra posthuset havde jeg forårsløg fra Vild med blomster. Dét bli'r spændende hvordan de ser ud om et halvårstid. Det er noget nemmere at forholde sig til, end brevet jeg sendte. Og en proces, som er noget mere konkret at følge med i! 


Fra løg til blomst, fra brev til barn. Det hele spirer og bli'r til liv.

7 comments:

 1. Det er fantastisk! Tak fordi vi må følge med.

  ReplyDelete
 2. En baby mere. Hvor spændende.

  ReplyDelete
 3. Vi glæder os til endnu engang at følge Jer på den lange vej, alt i mens vi nyder Samuel der er her!

  Charlotte Strand

  ReplyDelete
 4. Vi venter spændt på nummer to. Der er noget at leve op til i storebror men mon ikke det går;-) Jeg er sikker på vi godt kan rumme flere af slagsen;-*

  ReplyDelete
 5. En dejlig sammenligning Anne, men jeg ved nok hvad der kommer først er jeg sikker på, men ingen tvivl om at Samuel vil have godt af at blive storebror.
  Jeg glæder mig til at høre mere om begivenheden.
  God weekend.

  ReplyDelete
 6. Det er vel nok spændende for jer, Anne. Og nu kender I jo møllen, man skal igennem, og det gør det sikkert meget lettere.
  Rigtig god weekend til dig!

  ReplyDelete
 7. ååhh nej jeg er jo ikke i vejle og kan ikke følge som jeg gjorde med Samuel... men så må jeg følge med på sidelinjen... åhhh Anne, jeg kommer til at tude igen

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...