06/10/2010

Samuel og morfar

Vi har besøg af morfar i de her dage. Altså, Samuels morfar forstås. 

Mormoren tog hjem igen for læse mandag aften. Hun gav flødeboller, inden hun kørte - det klistrede, men var et stort hit! 

                              

En af de glæder, jeg har opdaget ved at have Samuel er at se hans forhold til sine bedsteforældre. Det er dejligt at se, hvordan han lynhurtigt fangede at mormor, morfar, Gaga og Grama er noget særligt. Og at det er gengældt.Når morfar så spiller bli'r det ikke meget mere spændende. Det skulle da lige være at række tunge sammen med ham....

8 comments:

 1. Hej Anne,

  Skønne billeder og glæder os til at ses på lørdag. Hvad mon vi skal finde på. Ringes lige ved. Knus Anja

  ReplyDelete
 2. Jamen vi syns sørme osse han er noget særligt Det er en stor glæde at opleve hvordan han fra gang til gang husker os - selv om han godt nok bliver noget overrasket når han pludselig ser os i nye omgivelser;-)Selv når han foretrækker mormor frem for far når der skal skiftes lorteble;-)

  ReplyDelete
 3. Hvis man skulle møde nogen, der ikke ved hvad det vil sige at elske, så skal de bare se billede af lille sam.. Så lære de hurtigt hvordan elske følelse.. Og jeg elsker simpelthen den dreng, jeg sidder stadig med tåre i øjnene hver gang jeg ser ham.. hvor er han dejlig

  ReplyDelete
 4. Haha, sikke nogle skønne billeder :-) Ja, der er gerne det dejligste bånd mellem bedsteforældre og børnebørn.

  ReplyDelete
 5. Skønne billeder, tak fordi du deler dem med os nysgerrige/interesserede :~) Iøvrigt skøn farve-sammensætning på det første billede, hvor ordet chokoladebrun da virkelig blir´ understreget på bedste vis, med flere betydninger... Kh nabo Aase (AST)

  ReplyDelete
 6. Anja: vi glæder os også!

  Mormor: Han var ikke den eneste, der blev overrasket! Men dejligt var det :-)

  Madame: Tak. Ja, det kan jeg jo også se på din blog at det er :-)

  Aase: Så sandt, så sandt. Jeg måtte lige kigge efter igen, men jo, han er chokoladebrun!

  ReplyDelete
 7. Sanne: Han er dejlig - og højt elsket! Og altså også på Sjælland :-)

  ReplyDelete
 8. Men han er da også en heldig unge - tænk at have en morfar, der spiller harmonika!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...