24/09/2010

Café Quindfolk

Igår var der Café Quindfolk i Esbjerg. Åh, som det var godt. Vi 16 kvinder og en baby, maden var god (også når jeg selv skal sige det), foredraget spændende og vi var rykket ind i kirkerummet for at have bedre plads. Det fungerede rigtig fint. 

Først så maden sådan ud: 


Så så noget af den sådan ud:


Da det blev serveret så det sådan ud:


Og til sidst var der ikke andet tilbage af det end det her:


Vi fik stifatho, naan brød, løgtærte, italiensk skinkebrød, kålsalat med friske æbler og rosiner, ovnbagt hvidløgsdip, stærk tomat salsa, oliven tapenade, hjemmelavede kiks, fire slags ost, soltørrede tomater og laksewraps. Til dessert var italiensk chokolade is med marengs. Vi manglede ikke noget af det, der er godt! 

8 comments:

 1. Flotte billeder af maden, foregik der noget andet :)

  ReplyDelete
 2. Hvis jeg boede i nærheden af den CAFE, så var jeg også kommet!
  Havde du et oplæg, eller "bare" mad, hygge og snak?

  ReplyDelete
 3. Jeg er vist snork træt - kan se der var foredrag, når jeg læser ordentligt, jeg blev vist bare noget så facineret af den dejlige mad, sidder og venter på aftensmaden må blive færdig i ovnen! HVAD var foredraget OM?

  ReplyDelete
 4. Ole: Jaja - som i parentes bemærket var der et spændende foredrag også :-) Man ser tydeligt hvor størstedelen af min opmærksomhed lå :-D

  Gaia: Du skulle være så velkommen! Det er smadder hyggeligt. I går var det Gurli, der fortalte om DDR - hun havde nemlig i en årerække tæt kontakt med en familie dernede. Det var fascinerende at høre om forholdene den gang!

  ReplyDelete
 5. Mums -det ser dejligt ud! Og skønt, at I sprænger rammerne og må ind i kirken:-) Vi har Qvindfolk i morgen med Edith Aller, der skal fortælle om børns Bibelhistorier gennem tiderne.

  ReplyDelete
 6. Charlotte: Dét er nemlig rigtig dejligt. Strengt taget kunne vi godt have været i menighedslokalet - men så ville der heller ikke rigtigt være mere plads. Og jeg tror, det er bedst at have fornemmelsen af, at vi godt kunne være flere.
  I må have en rigtig god café i dag!

  ReplyDelete
 7. Man bliver helt sulten af bare at kigge på Anne, Må man spørge hvad det var for et foredrag?
  God weekend.

  ReplyDelete
 8. Det må man, Michael! Foredraget fortjener sådan set sit helt eget indlæg, for det var meget spændende: det handlede om DDR. Gurli Brinch Andersen havde siden midten af tredserne og frem til murens fald kontakt med en familie, som hun besøgte flere gange. Hun fortalte om indtryk og oplevelser på sine besøg dernede. Det var medrivende og fascierende at høre om!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...