03/09/2010

BREAKING NEWSHanne har muligvis løst mysteriet om planten uden navn. Hanne har skrevet til mig, at navnet er kjærmesbær. Den skulle tiltrække fugle. Og så har hun hørt, at man har brugt bærrene til at give farve til rødvin under gæringen. Så en form for indtagelse kan den bruges til. 

2 comments:

  1. Tadah, tak til Hanne. Jeg har forsøgt at google/yahoo og diverse det, men der kommer kun to hist, dit Anne og et med meget lidt info. Er det ikke vildt, at der ingen info er på det? Men om ikke andet, har vi et navn...Kjærmesbær. Hm.

    ReplyDelete
  2. Prophecy: Jeg kan heller ikke finde noget om den nogen steder, så måske har den et andet og mere officlet (latinsk) navn også? Uanset hvad, så har vi da nu noget at kalde den. OG vi har en lille vin historie. Jeg føler allerede jeg kender den en smule bedre ;-)

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...