31/08/2010

Sjove frugter

For nogle måneder siden opdagede jeg en fin, lyserød blomst i min have, som jeg ikke ved hvad er for én. Men den fik lov at blive stående, for den så vældig sød ud. Sådan er det i min have; hvis du ser sød eller spændende ud, får du lov til at blive, selvom du ikke er sat med min vilje. 

                                       

Og se lige nogle sjove bær den nu har fået:

12 comments:

 1. Hej Anne
  Sådan én har jeg også, og har tænkt på hvad det er og om de kan spises? Fin er den.

  ReplyDelete
 2. Det har jeg også spekuleret på :-) De ser så saftige ud. Og lidt som et godt brombær. Jeg tør bare ikke rigtigt forsøge. Gør du?

  ReplyDelete
 3. "Sådan er det i min have; hvis du ser sød eller spændende ud, får du lov til at blive, selvom du ikke er sat med min vilje." Det er altså en skøn sætning ;-).

  Selvom det ikke vil afgøre din fine plantes eksistens, så kunne det være lidt sjovt at se om nogen ved hvad det er for én. Jeg ved det ikke - mit forhold til havearbejde er også bare at jeg tager imod med taknemmelighed.

  ReplyDelete
 4. Nej, - jeg tør heller ikke, selv om de er vildt lækre at se på...

  ReplyDelete
 5. Jeg ved ikke hvad den hedder, men jeg er sikker på at jeg har set den i et af programmerne med Claus Dalby - hvis det kan være en hjælp. Han sagde ikke noget om, at man kan spise bærene...

  ReplyDelete
 6. Alle bær kan spises - det er virkningen, der er forskellig!

  ReplyDelete
 7. Hold da op den er fin. Jeg kender den ikke. Har aldrig set den før. Glæder mig til at høre om der kommer nogle bud:-)

  ReplyDelete
 8. Janne: -tak tak :-) Det er en god øvelse, det med have og at tage imod det, der nu kommer. Jeg tror, det gør mig bedre til at gøre det i andre tilfælde også!

  Prophecy: Har lidt lyst til at udfordre os .... Men på den anden side. Måske er det bedst at lade være.

  Hr. og Fru Danmark: Har den været nævnt i et TV program - og så med Claus D - jamen, SÅ er det klart min have værdigt :-) Gad vist om man kan finde ud af hvor den er nævnt ....

  Charlotte: Du har så ret, så ret.

  Mor: den er nemlig vældig fin. Det kunne være spændende med et bud på navn. Eller bare på hvor, man kan lede efter den slags?

  ReplyDelete
 9. Jeg har forsøgt at google den, men det er svært uden navn og kun et billede og so far, no luck. Hm. Tør stadig ikke - men måske du er blevet modigere?

  ReplyDelete
 10. Ps. jeg har forespurgt haveklog kvinde og afventer svar....

  ReplyDelete
 11. Prophecy: Lad mig endelig høre, hvad du finder ud af! Det kunne være lidt godt at få den plant afmystificeret :-) For ja, hvordan søger man på noget, man kun har billeder af?! Jeg venter med at smage på det, til vi er klogere.

  ReplyDelete
 12. På latin hedder den i øvrigt phytolacca og findes i mange udgaver. Hvis du googler og søger på billeder får du rigtig mange forslag:-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...