28/08/2010

Udsigt fra min have

Når ens have ligger mellem to høje bygninger, hvor af den ene oven i købet har kirketårn, så er det begrænset hvor smuk en udsigt man kan have. Og dog. For se lige her: 


Lysende blå himmel er da heller ikke værst!

5 comments:

 1. Det er et dejligt billede. Vejret har også været fantastisk her i det nordjyske. Vi har været samlet for at mindes din mormor som kunne være blevet 90 år i dag. Det har været en dejlig dag og morfar har nydt den. Han var træt og glad da vi alle kørte hjemad. Han sover garanteret godt i nat;-)

  ReplyDelete
 2. Det er da en utrolig smuk udsigt - både oppe og nede :-)

  ReplyDelete
 3. Jeg vil give Madame ret, det er en utrolig smuk udsigt du har fanget på dine billeder.
  God søndag til dig og dine.

  ReplyDelete
 4. Dejlige billeder Anne, men jeg vil gerne medgive dig at jeg har set pænere kirker, rent faktisk syntes jeg ikke at der er ret meget herhjemme der kan spille op til vores smukke natur, bedre end diverse hvide landsbykirker, jeg føler en utrolig trang til at forvige dem med et kamera.
  God Søndag, det er vel din travleste dag?

  ReplyDelete
 5. Mor: Godt det blev en god dag!

  Madame: Tak :-) Bygningen synes jeg i sig selv er pæn - det er bare ikke en skov, fejende bakker eller mere grønt. Indimellem, synes jeg, er det en meget dominerende nabo til en lille have :-)

  Oline: Tak. Og i lige måde!

  Michael: Som sagt, synes jeg egentlig bygningen rent arkitektonisk er flot. Måske knap så fin fra bagsiden .... Søndag kan være en travl dag. Men langt fra altid. Det er mere det, at det er en vigtig dag: gudstjenesten er en central del af menighdens liv, og jeg er "på" som den, der leder os igennem. Men nu, efter gudstjenesten, er dagen helt min egen. Så på den måde er det en kort dag.

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...