02/08/2010

På gåtur

Med fare for at I tror det her udvikler sig til den rene billed-blog kommer her lige nogle billeder fra en lille gåtur i gråtog tungt vejr. Det er som om tunge, mørke skyer får naturens farver frem på en særlig måde. Jeg synes, man kan mærke vi nærmer os sensommeren - blomsterfarver er tungere, bær, frugter og frø begynder at komme frem. Stille, stille modnes det, der skal give liv gennem vinteren .... 2 comments:

  1. Det første billede har blade fra en smuk busk ved siden af den grønne hyben - det er meget smukt. Jeg tror de andre blade er en slags busk med røde bær, som jeg bruger som mur-dække. Den er meget livskraftig selv på en nordmur!

    Kan du huske: som barn at have ledt efter firkløvere?

    Jeg synes at jeg altid fandt nogen.

    ReplyDelete
  2. Donald: Jeg har ledt efter firkløvere rigtig mange gange, men jeg har vist ikke rigtigt øjnene til det. Måske synes jeg sådan, fordi min morfar kunne se dem på miles afstand.... Faktisk viser billedet skovsyre :-)

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...