31/07/2010

Tre sæt fødder mødtes cirka på halv-vejen i dag. Det er gerne det bedste sted at mødes. Fødderne - og deres ejer kvinder - har fulgtes mangen en vej gennem de sidste mange år. Ud af lige landevej, op af stejle og lange bakker, ned i dybe dale. Ind imellem har fødderne vandret ad veje, hvor kontakt til de andre var mere sparsom, men altid er vejene krydset et sted. Gerne ved udgangspunktet eller som i dag på halv-vejen. 
Til daglig går fødderne rundt i lige så forskellige sko som i dag og det på helt forskellige steder her i landet og sågar i udlandet. 
At have nogen at følges med er en særlig gave. Det er godt at slå fødderne op sammen med mennesker, der kender vejen, du er kommet af. Eller at være sammen med mennesker, hvor du ved, hvad deres fødder har gået på, båret på og danset igennem. Kender du det?

6 comments:

 1. amen sister ;) stort knus og tark for i dag :) super dejligt, at det altid føles som om det var igår vi sås, selvom, der går så lang tid imellem vi når at mødes alle tre :)

  tak fordi jeres fødder altid danser rundt et sted i verden, det er godt at vide :)
  knus

  ReplyDelete
 2. Hvor er det godt at I stadig danser sammen ind imellem - og altid ved hvor hinanden danser hvis det ikke er sammen. Det gør en mor glad:-)
  Knus til jer alle tre!!!

  ReplyDelete
 3. Det lyder da som en dejlig dag, sådan at lade fødder mødes.Og ja nogle fødder kan bare mødes, og ikke bemærke hvor lang tid, de har vandret egne veje.

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Ja, det kan du tro, jeg kender! Det er så dejligt at være sammen med mennesker, som man har en lang historie sammen med - også selv om man måske ikke ses så tit. Ofte mærkes det faktisk ikke, fordi det bare 'klikker' igen, så snart man er sammen.

  Håber du nød mødet!

  ReplyDelete
 6. Ork, jeg nød skam mødet! Meget. Det er noget særligt at opleve, hvordan det "klikker", selvom der er lang tid imellem!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...