02/08/2010

Se lige

Prøv lige at se hvad jeg fangede: Jeg bli'r mere og mere imponeret af mit lille kamera!

4 comments:

 1. gang i dig med det kamara, men du også god til det :)

  hvor bliver hesten af spørg jeg bare??? :)
  kram

  ReplyDelete
 2. Det er også flot! Det er fantastisk, hvad man kan med de nyeste kameraer, nogle af dem er lige så gode som de store og tunge. Jeg gætter på at det er et Canon, men jeg kan ikke se det på billedet, det er farverne og kvaliteten, der gør at jeg spørger.

  ReplyDelete
 3. Godt skudt. Ved du hvad det er for en lille fyr du har med på billedet??? Prøv og se på min facebookprofil. Der er et billede af den Duehale som Lasse og jeg så i haven i søndags. Vi nåede desværre ikke at fange den med kameraet så vi må låne andre steder;-)

  ReplyDelete
 4. Louise: Det er der :-) Jeg synes, det faktisk det er lidt sjovt. Men altså, hest?! Nu er jeg forvirret. Hvad mener du?!

  Donald: Du er skrap! Det er et Canon - Ixus 990. Egentlig ville jeg have haft et stort kamera med hele muletjavsen, men gemalen holdt igen og insisterede på at det her nok kunne række langt. Og det skal jeg love for det kan!

  Mor: Jeg har set den. Det er ret usædvanligt, hva? Ku' forstå I var temmelig begejstrede :-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...