16/06/2010

Lillebror

Samuel og jeg har været på tur i dag. Besøget gjaldt Anja og "lillebror" - mor og barn i den familie vi rejste til Durban sammen med. Det er noget så godt for store og små at være sammen - det byder sig selv, men vi deler virkelig noget helt særligt sammen, og det er så dejligt at være sammen om! Drengene har boet sammen en stor del af deres liv. For lillebrors vedkommende det meste. De lå endda ved siden af hinanden, når de skulle sove. I dag foregik det meste i haven; i solskin med en fantastisk sandkasse, en sej bil og med god mad til de voksne, hvad mere kan man så ønske sig? 


(Det tog i øvrigt "kun to timer fulgt op af en halv time i barnevogn at putte storebror i dag.... Og nu har han haft en mega grædetur. Til gengæld fandt han ro og faldt i søvn i armene på mig. Suk...)

5 comments:

 1. Det lyder som den dejligste dag, I havde sammen med Anja og "lillebror"! Ja, I må have et ganske særligt sammenhold.
  Og sikke nogle skønne billeder af Samuel :-)

  ReplyDelete
 2. ÅÅåååh ja den skønne søvn er ikke altid let at overgive sig til. Men hvor er det godt han har sin mor og far. Så må de (os) voksne støtte hinanden, når det er meget hårdt.
  Her har søvnen også den sidste tid været meget afbrudt.. man er bare ikke helt den samme vel, når man ikke får sovet.

  Håber ellers stadig du nyder din barsel, og den danske sommer.
  Hils familien.

  Knus Louise

  ReplyDelete
 3. Madame: Det var virkelig en dejlig dag! Jeg vil tro, det vi har sammen svarer til at have ligget på stue sammen eller noget i den retning. Men måske særligt for os er det, at have nogen, der har kendt vores barn ligeså læge som os, og som var med de første vigtige dage og uger!

  ReplyDelete
 4. Louise; Nej, jeg skal love for at det med søvnen ikke kommer af sig selv! Det er rigtig, rigtig hårdt, synes jeg. Jeg bliver så frustreret, når jeg kan se han er gennemtræt, men ikke kan/vil give slip. Så ligenu er jeg ikke sikker på hvor meget jeg nyder min barsel. Søvnunderskud fylder det meste pt.

  ReplyDelete
 5. Godt med gode oplevelser man kan være sammen om.
  Også godt for drengene at de har hinanden om ikke så meget nu som senere.
  Håber der falder ro over jeres nætter inden så længe.

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...