17/06/2010

Have-plyndring

Det endte med at jeg rendte med halvdelen af Anjas have i går! Der var et bed, der skulle laves om, så "Tag hvad du vil have". Den slags lader jeg mig ikke sige to gange! Slet ikke, når der er ting, jeg har ønsket mig til min have. Så hjem kom vi med bregner, løvefod, lilla gladiolis en mass og de har smukke, smukke lyserøde blomster, som jeg ikke ved hvad hedder, men er vældig forelsket i. Ved du, hvad det er for nogen?


7 comments:

 1. Det er en solbleget perlehyacint.

  ReplyDelete
 2. Åh ja, det er rigtig dejligt at få lov at komme hen og 'tømme' nogens have. Sådan er der også mange planter, der er endt i min have ;-).

  P.S. Og nej, jeg ved ikke, hvad planten hedder.

  ReplyDelete
 3. Håber at I snart får en god nats søvn, så I kan nyde de hjembragte planter uden at falde i søvn ;-)

  ReplyDelete
 4. @Junette: :-D

  @Bente: Det er en rigtig dejlig ting at kunne gøre! Så kan man pludselig få rigtig meget have for ikke så meget!

  @Lene: Det har hjulpet at vi deler os, så får den mindste den ene en god nats søvn! Men tak - vi håber også snart han falder til ro!

  ReplyDelete
 5. Fine planter. Måske bli´r der en lille dusk tilovers til vores have?? Jeg ved heller ikke hvad den fine lyserøde hedder. Måske Claus Dalby kan hjælpe??
  Junette: Lidt ved du da om blomster;-)!

  ReplyDelete
 6. @mor: Jeg har fluuks pantet alle de lyserøde: det var før jeg vidste vi sås så snart. Men jeg har masser af lille gladiolis til jer!

  ReplyDelete
 7. Hej Anne
  Jeg er ny på din blog, der ser fin ud :o) Nu lærte jeg så også noget, da jeg har den sloblegede perlehyacinth, men ikke kendte navnet. Til gengæld: Vil du fortælle mig, hvad race jeres fantastiske hund er?

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...