18/06/2010

Nedslidt

Da Duncan i går var ude for at få Samuel til at sove til middag, gik han med barnevognen i Byparken; rundt og rundt og rundt og rundt igen. Frem og tilbage til Samuel faldt i søvn. Duncan tager altid Holly med, hvis han skal ud, så hun traskede troligt ved siden af. På en bænk i parken sad to ældre veninder og snakkede. Da Duncan for 117. gang kom forbi, udbrød den ene: "Jeg kan da godt forstå din hund har så korte ben!"Det lo vi meget af herhjemme i går!

4 comments:

 1. Så skulle Duncan havde været hurtig og svare, ja den startede ud hjemmefra som en Grand Danois, nej Anne, det var en god kommentar, det er rart når der lige sidder sådan nogle med en god gang humor.
  God fredag Anne.

  ReplyDelete
 2. Stakkels Holly;-) Godt med noget at grine af når gutten ikke vil sove. Vi glæder os til at se jer alle. Knus.

  ReplyDelete
 3. "Hm - ja gøre nar kan man jo altid" som om det ikke flot med en lavbenet hund eller hvad? :-)

  ReplyDelete
 4. @Michael: Det er rigtig godt med den slags. Det er så dejligt, når vi ind imellem bryder de grænser, som er imellem os når vi færdes mellem hinanden. Det er det, der bekræfter vores menneskelighed!

  @mor: Ja, det er bestemt en hjælp!!

  @Charlotte: Det' jo det. På den anden side bli'r Hollys race faktisk nogle gange beskrevet som "en stor hund med kuperede ben" :-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...