16/06/2010

Godnat - og sov godt

Duncan og jeg er begyndt at kysse hinanden god nat ude i gangen. Lidt som da vi var kærester i England og boede på hver sit værelse i hver sin ende af vores college. Bare ikke helt så romantisk't. 
Jeg mener, det er Joan Ørting, der har udbredt sig om, at det er en god idé for ægtefolk at sove hver for sig - ja, at det endda kan være med til at redde et forhold. Tidligere har jeg ikke ment, hun kunne have ret; jeg synes ikke, der er noget bedre end at sove ved siden af ham, jeg bedst kan li'. Men nu er jeg kommet på andre tanker. Det er muligt det ikke er alt afgørende for vores forhold, men det hjælper gevaldigt på stemningen og energiniveauet. 
Jeg vil tro, Joan Ørtings forslag bunder i noget med sex. Det er så ikke derfor vi har hver sin seng for øjeblikket: nej, det er af helt anderledes praktiske årsager! Barnet vores sover ikke ret godt for tiden. Og efter i tre uger begge to ikke at have fået én hel nats søvn, er vi nu nået frem til denne løsning, så én af os i det mindste får en uforstyrret nats søvn.
Det virker - men jeg regner ikke med, det er en permanent løsning!!


8 comments:

 1. Somme tider må romantikken ryge til fordel for det praktiske. Og overlevelse er måske også vigtigere i længden!!!
  Håber I så klarer de søvnløse nætter lidt bedre.
  Mange knus.

  ReplyDelete
 2. Anonymous16 June, 2010

  Hehe. Jeg så lige et par, i et af de her Nannyprogrammer, der ikke havde sovet i samme seng i 7-8 år. De havde godt nok 3 børn sammen, meeen, tror ikke at det kan anbefales i så lang tid. Håber at lillemanden bliver bedre til at sove ;o)

  ReplyDelete
 3. Det er faktisk det meget af min blog handler om, vi skal have opfyldt både de basale behov, og de mere følelsesmæssige, også selv om det må fore i en deleordning.
  God aften Anne.

  ReplyDelete
 4. Det vigtigste er jo at man faktisk har det fint med det... altså bortset fra den der har tjansen (som egentligt hellere vil sove også)... men fryden er så meget større, at man er helt sikker på at få lov til at sove en HEEEEEL nat.
  Men en anden dag vil jeg underholde med netop sådan en nat og fortællingen om det, at skulle sove på sofaen, fryd og gammen, noget jeg troede var et par gamle sokker og som forvandlede sig til en mus... (man ville hellere ha' haft tjansen, så).

  ReplyDelete
 5. Jeg håber, jeres lille guldklump snart finder ind i en god søvnrytme igen - men uha, du kan tro, jeg kan huske, hvordan det var fra min Frederik ...

  ReplyDelete
 6. Jeg ved godt, de fleste med børn har prøvet ikke at sove - i laang tid. Så hvorfor er det, det føles som om det er usædvanlig hårdt for netop mig? Eller er det bare fordi det føles sådan, når det er første gang man oplever det?
  Jeg tror, det er godt at dele . det er vist den eneste måde man kan fungere som "hold" på!
  Tak for jeres gode ønsker! De er så inderligt delt på denne side af skærmen også.

  ReplyDelete
 7. Jeg ved godt, de fleste med børn har prøvet ikke at sove - i laang tid. Så hvorfor er det, det føles som om det er usædvanlig hårdt for netop mig? Eller er det bare fordi det føles sådan, når det er første gang man oplever det?
  Jeg tror, det er godt at dele . det er vist den eneste måde man kan fungere som "hold" på!
  Tak for jeres gode ønsker! De er så inderligt delt på denne side af skærmen også.

  ReplyDelete
 8. Takk for en interessant blogg

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...