27/06/2010

Champagne galop

I forgårs blev der sat gang i champagne og saft af hyldeblomster. Hele køkkenet og særligt køleskabet dufter nu liftigt af hyldeblomster og citroner. Suk. Nu skal vi "bare" vente på at herlighederne er klar til at indtages. På onsdag er saften klar, mens der går en uges tid længere med champagnen. Nu er der bare tilbage at håbe på at vejret fortsætter den gode stil, så vi kan nyde et koldt glas saft i skyggen! 



10 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Uhm lækre billeder - jeg kan næsten dufte hylden!

    ReplyDelete
  3. Det lyder godt og det er nemlig godt med nogle friske drikke her i sommervarmen Anne,
    God aften.

    ReplyDelete
  4. Tak, Charlotte! Faktisk er jeg også temmelig godt tilfreds med billederne selv - hvorfor der er hele tre. Og så dufter det helt fantastisk!

    @Michael: Det er nemlig rigtig, rigtig godt. God aften også til dig!

    ReplyDelete
  5. Anonymous27 June, 2010

    Hej Anne. Hvor længe kan chanpangen holde sig...
    Vi har et kæmpe hyldetræ bag i haven, så jeg skal da prøve at lave noget af blomsterne

    hilsen Birgitte Strand

    ReplyDelete
  6. Hej Birgitte! Hmm, godt spørgsmål! Sidste år fik vi drukket den i løbet af to måneder. Da der kommer alkohol i, skulle den kunne holde rigtigt længe. Men da det jo er en ukontrolleret gæringsprocess er det ikke til at vide dels hvor stærk den bliver hvis den står længe eller hvornår den overgærer og bli'r til eddike..... Men altså, et halv års tid vil jeg tro. Og ellers er der jo saften, som kan holde meget længere - og som faktisk også kan drikkes varm! Hvis man bruger kogende vand i stedet for koldt vand og putter en skive citron i - hmm, så har man en varm drik istedet :-)
    Rigtig god fornøjelse!!

    ReplyDelete
  7. Birgitte Strand28 June, 2010

    Så tror jeg at jeg vil lave en portion, mon ikke nok det skulle blive drukket i løbet af et par måneder....

    ReplyDelete
  8. Det vil jeg bestemt tro! Vi har lavet dobbelt portion i år - og snakker om at lave én mere om en uges tid. Det smager virkelig godt, og er lækkert at servere som forfriskning hvís der skulle komme nogen forbi!

    ReplyDelete
  9. Birgitte Strand28 June, 2010

    Ulriks mor var lige forbi og hun forsikrede mig om St lave dobbelt portion, så det må jeg hellere..

    Jeg går hjemme pt, da ryggen driller igen, så jeg skal jo have lidt at lave..

    ReplyDelete
  10. Følg endelig hendes råd!! Og rigtig god bedring med ryggen!

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...