28/06/2010

Fødselsdag i haven

Lørdag blev tilbragt (for det meste) i en have til fødselsdagstamtam for Anne, der fyldte 6 år. Dét er sandelig ikke så lidt, og fødselsdagsbarnet forsikrede mig også om, at hun skam godt kunne mærke at hun nu er blevet ét år mere. Et spørgsmål, som jeg ikke er klar over hvor kommer fra, men som jeg altid blev stillet af famliemedlemmer, da jeg var barn, og som jeg nu lystigt stiller videre. Også selvom ingen rigtigt kan svare på, hvordan de kan mærke det. 

Vi fik hot dogs, lagkage og nye kartofler med bernaise sovs fordelt med rund hånd henover dagen. Alt sammen på fødselarens forespørgsel. Vejret var, som sommer vejr skal være! Samuel stilede lige hen til sandkassen, som han kun forlod for at følge efter os, spise - og slutteligt fordi han opdagede legehuset. Hvor han så ikke var til at drive ud fra igen. Han legede ikke rigtigt med nogen, men Thilde på tre kunne sagtens lege med Samuld alligevel: "Her er en spand sand -vil du have den ind i dit hus? Ja - glædelig påske!" Og så var alle glade. 

Det var jeg også - ikke kun pga godt selskab - men også fordi jeg i Lina har en have-kompagnon. Hun forstår behovet for at købe ALT for mange frø. Og hun deler glad og gerne ud af både frø og planter. Så jeg fik nogle løvefødder og akeleje frø med hjem. Vi vik savlet over haveblade, og drømt om klatreroser og "Hvis nu, så skulle her stå et drivhus med...."
Se dét var en god dag! 

7 comments:

 1. Jo men på en eller anden måde kan man jo godt mærke, at man bliver et år ældre, når man har fødselsdag:-) Sikke en herlig dag!

  ReplyDelete
 2. Ja, det lyder da som en helt fantastisk dag :-). Og ... sikken en lagkage!

  P.S. Kender i øvrigt godt det der spørgsmål - men nej, jeg kender heller ikke svaret :o).

  ReplyDelete
 3. Det lyder til at i har haft en fin dag Anne, det er dejligt at vejret arter sig, specielt når kalenderen siger det er sommer.
  Det ser ud til at Samuel er god til at lege selv, det er en god evne at være i besiddelse af.
  God aften Anne

  ReplyDelete
 4. Mor/mormor28 June, 2010

  Herlige billeder. Og sikkert en fantastisk dag. Det må det være med de kloge piger i nærheden;-) Vi må fluks i gang med sandkassen og legehuset så den lille fyr kan få sin lyst styret:-)
  I øvrigt har jeg næsten fået en dukkevogn af kollega Vibeke;-) Nu ska´ vi bare ha´ syet sengetøj. Så kan vi komme ud og rulle i ferien:-)

  ReplyDelete
 5. Som Michael skriver så er evnen til at lege selv en herlig ting :-)
  Dejligt med sådanne dage :-)

  ReplyDelete
 6. DET ser skønt ud - dejlig dag, godt selskab - det er lige det man orker og ønsker sig, ikke?

  ReplyDelete
 7. Dejlige billeder - jeg kan slet ikke stå for Samuel i sandkassen og de to piger :-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...