29/06/2010

Jeg glæder mig!

Jeg glæder mig! Om et par timer, når tandlæge besøget er overstået, skal jeg på besøg hos en god ven. Helt alene. Vi skal være i hendes skønne have, vende verdens situationen, snakke om de dybe og væsentlige ting i troen og livet, og de knap så afgørende, men også vigtige emner, som tøj, ting og have. Vi skal drikke kaffe og spise frokost, og vi skal dele det bedste i hele verden: godt vejr, dybtfølt fællesskab og venskab. Suk - det bli'r en god dag!


6 comments:

 1. Jeg tror, det er et sted, du skal hilse:-)

  ReplyDelete
 2. Det lyder skønt Anne, specielt-vi skal dele det bedste i hele verden-, det er i al sin enkelhed det livet handler om.
  Håber at det har været en god dag.

  ReplyDelete
 3. Håber din dag var lige så dejlig, som den lyder!

  ReplyDelete
 4. Det var skam en uanmindelig god dag!

  ReplyDelete
 5. Jeg håber, I havde en rigtig dejlig dag sammen - men det tror jeg helt bestemt, I havde :-)

  ReplyDelete
 6. Så hyggelig det høres ut. Ser det er lenge siden jeg har vært innom hos deg. En nydelig liten gutt har blitt en del av ditt liv. Gratulerer og lykke til med dagen og dagene som kommer. Klem

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...