29/04/2010

Mobil-dvale

Jeg beklager, der pludselig blev så stille herinde efter det nu i en periode har gået så godt! Det skyldes en midlertidig teknisk dvale tilstand. Det startede med min mobiltelefon, der pludselig midt under en dybsindig samtale med en veninde, pludselig gik i sort. Og nægtede at tænde igen. Selv efter en hel nat med opladning. Og SIMkort, der blev flyttet og renset. Derefter gik internettet ned, og ville under ingen omstændigheder starte. Herefter fik jeg en mit SIM-kort i en gammel mobiltelefon, der nægtede at vise mig nye sms'er. Jeg kunne se de første tre ord i menuen. Derefter kom en to (2!) år gammel besked fra min bror frem. (Tak, Lasse - også god weekend til dig!) Så blev jeg tvær. (Hvilket er en anerkendt metode til behandling af teknologiske problemer!) Heldigvis kunne jeg så få en gammel telefon, som mit SIMkort er gode venner med, men som jeg ikke kan finde ud af... Så nu kan jeg godt skrive og modtage beskeder, men det føles som første gang jeg havde en mobiltelefon mellem hænderne, hvor jeg skulle tænke over alt, og ikke var sikker på hvad der ville ske hvis jeg trykkede på en ny knap.
På det her tidspunkt i historien var internettet kommet op at køre, men først igår (Egentlig først i dag) er det lykkedes mig at kommer overens med teknologien igen.
Hvor jeg vil hen med alt det? Egentlig bare: Jeg er her igen, og har nu 13 indlæg, der danser i billeder for at komme ud!

2 comments:

  1. Årgh, det er så noller, når det hele driller! Men sådan nogle teknologinedbrud har det med at smitte. Hvis en ting strejker, følger resten trop.

    ReplyDelete
  2. Tø hø... Nørd bli´r du aldrig. (Her ligner du nok din mor) Og jeg kan forestille mig hvordan ederne (Hvis altså ikke lige du var præst) har føget gennem rummet. Jeg glæder mig til de mange ventende indlæg;-)

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...