28/04/2010

Ups!

I dag på legepladsen med Samuel fik jeg en snak med Junette, i denne forbindelse = erfaren mor. Samuel kravlede rundt på kanterne, på rutchebanen, smed med grusset og hyggede sig i det hele taget gevaldigt. På et tidspunkt falder snakken på at Samuel ikke længere hører så så "godt". Faktisk er han begyndt slet ikke at blive forskrækket, hvis vi siger meget bestemt "NEJ!" Jeg har været en anelse nervøs for, om det kunne være fordi han slet ikke ved, hvordan han skal reagere. "Tror du, det er noget jeg skal være bekymret for?" spørger jeg derfor. Fra baggrunden høres i det samme et BUMP-VRÆL, da Samuel falder ned fra kanten og slår sit hoved.... I stedet for svar fik Junette sig et godt grin!
Billedet er fra weekenden, og ser I godt efter kan I se han har slået sin lille mund noget så grundigt. Hvor er det godt børn er lavet af solidt materiale!!

7 comments:

 1. Jeg vil tro det er et sundhedstegn... ihvertfald viser mit empiriske materiale at 100% af de adspurgte forældre kunne nikke genkendende til din fortælling, 100% af børnene hører stort set aldrig ordet nej, og 99,9% af forældrene mener at deres børn er normaltfungerende børn uden nævneværdige defekter i den anledning...
  God bedring til den lille stakkel!

  ReplyDelete
 2. Er han også begyndt at løbe væk, når du kalder på ham?
  Så gælder det om at løbe foran, vende sig om og tage i mod med åbne arme!

  ReplyDelete
 3. Ja, normalt griner jeg ikke når børn falder og slår sig, men lige den episode var komisk.
  Og også befriende at se, at andre mødre heller ikke kan være flere steder på en gang!

  ReplyDelete
 4. Ihhh altså Anne... Du er en rigtig mor, med de helt rigtige signaler..
  og stakkels lille dreng med buler på kroppen, og ja dem kommer der mange af, så er det jo godt at han så sød og omsorgsfuld en mor der kommer og trøster

  ReplyDelete
 5. Han er SÅ dygtig til at reagere - bare ikke på forældrenes "nej";-) Sund ung mand - med buler, store, forslåede læber og det hele!!! Og tro mig: Han får sikkert flere. Han ligner sin onkel:-)

  ReplyDelete
 6. Tak for dit utroligt pålidelige statistiske materiale, Lina! Det er en stor opmuntring :-)
  Det er faktisk begyndt, Charlotte, og det er en stor fryd enten at blive fanget, eller komme løbende og blive taget op i en svingtur :-)
  Junette, det er mig en glæde at kunne hjælpe dig på den måde ;-)
  Tak, Sanne, jeg gør mit bedste!!
  Det gør han garanteret, mor. I går opdagede vi en bule ingen af os havde set eller hørt ham få.... meget mystisk!

  ReplyDelete
 7. Mormor puster;-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...