13/04/2010

Bleer 3

Bleers vigtigste opgave må være at virke som bleer nu skal. Helt enig. Og jeg er også godt klar over at der er ting, man forestillede sig skulle være på én måde bliver på en anden når man får børn pga praktiske ting, nemhed eller hvad nu. På den anden side er det vel sådan med alting? At forestillinger er én ting, mens virkeligheden er en anden - og heldigvis for det?
Når det er sagt, så er der altså ting jeg ikke ret gerne vil gå på kompromis med fordi det handler om min egen samvittighed også. Om mine overbevisninger om hvad, der er bedst på den lange bane.
Jeg tog min halvtomme og dårlige ble-pose med ned til salgsstedet, hvor jeg venligst fik udleveret endnu en pose. "Hvis vi nu siger at det også er halvdelen i den næste, der er i stykker, så passer det hvis du får en hel pakke, ik?!" spurgte den venlige ekspedient. Jo, det gør det vel. Hvis det (kun) er halvdelen den er gal med :-)

2 comments:

  1. :-) På den anden side ka´ det jo også blive dyrt for miljøet hvis halvdelen af alle bleerne bare bli´r smidt ud uden at have været i brug!!!!
    Intentionerne er gode nok - hvis det fungerer i praksis vel at mærke!

    ReplyDelete
  2. Åh jo, det nytter ikke noget hvis den er gal hver gang. Det gider jeg heller ikke bøvle med!

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...