14/03/2010

Hjemme igen


Åh hvor er det godt at være hjemme. Det var helt igennem fantastisk at lande i går og blive modtaget af glade mennesker med danske, engelske og sydafrikanske flag! Enormt forløsende - for det er netop det øjeblik, vi har længtes efter så længe. Fordi det er det vi har oplevet med andre, bare på den anden side af ruden i lufthavnen: Glæden ved at byde det nye barn velkommen hjem. Kulminationen på års venten. Glæder og sorger, der er blevet delt - hele den process som venner og familie har fulgt intenst med i.
I går var det os, der stod og kiggede på venner og familie, der var mødt op for at byde velkommen hjem. Det var helt ubeskriveligt dejligt! TAK for jeres deltagelse hele vejen - også den fremad :-)
Billedet er taget af Lina.

9 comments:

 1. Og det var super fedt at byde jer velkommen :) Håber I har haft en god første nat i jeres nye hjem :) knus knus

  ReplyDelete
 2. Det var en fantastisk dag. Og det har været godt - og hårdt - at være med hele vejen gennem sorger, frustrationer og så denne fantastiske forløsning.
  Og hvor er han bare dejlig. Vi byder ham VELKOMMEN i familien.

  ReplyDelete
 3. Velkommen hjem. Glæder mig til at være en del af jeres nye liv sammen med Samuel.

  ReplyDelete
 4. Velkommen hjem, den første gang man træder ind gennem døren til sit hjem som familie er noget ganske særligt :-)

  ReplyDelete
 5. Det var kæmpestort at være med til!

  ReplyDelete
 6. Velkommen hjem! Det har været fantastisk at følge med i jeres "fødsel". Hvor er Samuel en lækker dreng.
  Glæder mig til at se jer live. Nyd jeres barsel og hinanden.
  Knus

  ReplyDelete
 7. Det var også så helt igennem godt at se jer i lufthavnen, Louise!
  Tak, mor!
  Vi glæder os også til at dele den næste del af "rejsen", Thomas!
  Du har ret, Lene. Det er meget specielt. Og dejligt. Det er ligenu som om det ikke er helt virkeligt. Kan det virkelig passe at vi er hjemme igen sammen med ham?
  Vi nyder det alt hvad vi kan - ligenu især at kunne sove og fordøje indtryk!

  ReplyDelete
 8. puhaa sikke en rejse i har været på de sidste par år, en rejse vi andre også har fulgt, det har været så vidunderligt at følge jer, og jeg er så inderligt ked af, at vi nu skal flytte, så jeg ikke længere kan følge med og se jer.. Puhaa aldrig har jeg da grædt så meget som i de sidste 14 dage, det er så følelsesladet alt det her adoption.
  I som forældre som har så meget kærlighed og er så spændte osv. og jeres lille Samuel som har vundet i lotto og præmien er jer som vil give ham et langt og lykkeligt liv.. er der noget størrer??

  ReplyDelete
 9. Hvor er det dejligt at læse, at I er hjemme igen i god behold - det har været gribende at følge jeres oplevelser, Anne!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...