21/03/2010

Øh...

Der er noget helt særligt ved at sidde to og nyde stilheden og vide, at der i værelset ved siden af ligger et lille menneske og sover trygt...
I den anledning har vi delt en lille bøtte is (eller to, hrmm) Hyggeligt og så smager det jo godt. Men forklar mig lige - hvordan er noget "chocolately shaped"? Indebærer det ikke at det er muligt at være chokolade formet?!
Er det bare noget man kan med det amerikanske sprog? Kom endelig med nogle oplysende og forklarende bud!

7 comments:

 1. længe leve Ben & Jerry's AMEN

  ReplyDelete
 2. Nu lagde jeg mærke til at der på pakken står "chocolatey" og ikke chokolately. Så det måtte jeg lige google og kom frem til at chocolatey betyder at man ikke skal forvente rigtig ckokolade, men noget chokoladeagtigt.
  Så det giver jo pludselig meget mere mening. Det er slet ikke "ckokoladeformede fisk".

  Det er chokoladeAGTIGformede fisk".

  Mystery solved. Agtigt. Eller noget. 8-)

  ReplyDelete
 3. Jeg tror at efter et par is af den slags vil vi alle komme til at FØLE os chokoladeagtige!!! Her tænker jeg på volumen og såent!! Ikke fordi jeg vil skabe skår i glæden over ro og is;-) Men det er nu dejligt at den lille mand kan finde både glæde og ro i sit nye hjem!! Det er slønt at opleve. Og når vi så synger "Lilel Peter Edderkop" er der ikke et (mormor)-øje tørt;-)

  ReplyDelete
 4. Kære Junette - jeg er stadig ikke med. Hvordan kan fisk være chokoladeagtig formede?

  ReplyDelete
 5. Charlotte Strand23 March, 2010

  Jeg indrømmer... Jeg tænker ikke så meget over HVAD der står på bøtten. Jeg spiser det bare!
  Hvis bare der står Ben & Jerrys, så siger jeg Ja tak!

  Men nu jeg lige sidder og overvejer det... Så forstår jeg måske heller ikke helt hvordan noget kan være chokoladeagtigt formet? Hmmmmm...

  ReplyDelete
 6. Jeg kan ikke helt forsvare, det som står på pakken.
  Men hvis chokoladeformet er 100% sludret, så er chokoladeagtigformet kun 85% sludder.

  Jeg ved ikke helt hvordan jeg forklarer det. Min hjerne slår knuder, hver gang jeg forsøger. :-)

  ReplyDelete
 7. Tak for jeres forsøg. Jeg er ikke blevet klogere... Men overvejer at tage Charlottes indstilling til mig: Ben og Jerry's = ingen spørgsmål, men ja tak! (Gadvist som man skulle skrive og spørge Ben og Jerry's om de selv ved hvordan noget er chokoladeformet?!)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...