21/03/2010

Sejeste Gud

Hvordan ville dit Fadervor lyde, hvis du selv skulle skrive det? Eller hvis du skulle sætte dine egne ord på den kendte bøn? Det synes jeg faktisk er værd at tænke over ind i mellem. I formiddags var der gudstjeneste med Klub 3 (minikonfirmanderne) i Vejle. Jeg nåede at have dem i største delen af undervisningen med de tre børn, der var med. Og det er noget af det bedste: at skulle tale, tænke og fortælle sammen med børn i tredjeklasses alderen om Gud, liv og mennesker. Gudstjenesten var rigtig fin, og de gjorde deres forskellige dele med stor alvor, højtidelighed og glæde.
Klub 3 børnenes udgave af Fadervor er her:
Jeg synes, den er ret god! Godt gået til Kasper, Christian og Sascha :-)

3 comments:

  1. Ja det er simpelthen fantastisk, og jeg tror faktisk også at den får de voksne til at se på fadervor på en anden måde, og måske mere tænke over indholdet i teksten. Fadervor sidder jo fast på vores ryggrad og jeg tænker ikke som sådan over hvad det egentlig er jeg sige når jeg siger den.. MEn det gør jeg nu

    ReplyDelete
  2. Meget flot! Ja, det er i 3. klasse, det rykker.

    ReplyDelete
  3. SÅ fint kan det siges. Og de mener det for de er stadig sikre i deres barnetro - heldigvis!!! Og godt at de har fået lov at sige vores allesammens bøn som de tænker den. Dejligt!!!

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...