15/01/2010

Q for Quality

Jeg må melde pas, mit snottede hoved kan ikke komme på et ord med Q på dansk. På engelsk er det en anden sag: quality, quantity, quaranteen, quail, quiz .... På dansk kan det kun blive til Quindfolk, hvilket strengt taget ikke er et ord. Til gengæld er dét et jeg er mægtig glad for, fordi "Café Quindfolk" i menigheden i Esbjerg, er noget af det, jeg holder rigtig meget af at være en del af. Det er i al sin enkelthed Quinder, der mødes en gang hver anden måned til god mad, god tid og gode indlæg. Det er tid til forkælelse og inspiration. Der er tid til at snakke sammen, og rum til at slappe af og nyde. Og hver gang er der et indlæg om et emne, som ligger en kvinde på hjertet. Det er hyggeligt, opbyggeligt og godt. Næste gang, vi holder Café Quindfolk fejrer vi ét års fødselsdag - det bli'r så godt!
Læs om Café Quindfolk her. Og se flere bud på Q her :-)

4 comments:

 1. Jeg holder nu meget af kvinde stavet quinde ;-). I øvrigt lyder Café Quindfolk som et fantastisk sted!

  ReplyDelete
 2. Jeg synes, det lyder utroligt spændende med jeres Café Quindfolk! Charlotte har også skrevet om det, og jeg ærgrer mig over, at jeg ikke bor nærmere ved jer :-)

  ReplyDelete
 3. høres ut som en flott cafe men jeg fant q på P , ;O) selv quinder kan ta feil F

  ReplyDelete
 4. Det er altså også rigtig dejligt! Det er ikke så tit, men det gør det nærmest bare bedre. Og så at have god tid, god mad og lov til bare at snakke og hygge sig. Det er rigtig godt! I å komme på "besøg" en dag!!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...