31/01/2010

Prinsessefest


Åh, så blev det endelig lørdag d. 31. januar. Suk. I flere uger er der blevet talt ned. Der var nemlig inviteret til prinsessefest i kirken, for at rejse penge til renovering og ombygning af lokalerne. Piger og kvinder i (næsten) alle aldre var mødt op i tyl, tiaraer, høje hæle og håndtaske, med organza, glimmer og glitter i næsten urimelige mængder.
Alle blev ved indgangen mødt af lakajerne, som tog imod betaling og viste ind i "garderobe salen", inden prinsesserne i balsalen fik en glas velkomst drink. (Og læg lige mærke til den røde løber!)
Mange alvorlige og højtidelige så pige øjne så beundrende rundt på alle de andre prinsesser, der var mødt op i deres største og smukkeste skrud.
Alle havde mulighed for at blive sminket, få lagt neglelak, designe sko og teste deres viden om prinsesser eller prøve hvorvidt de nu var rigtige prinsesser og kunne finde ærten under en tyk dyne. Der blev danset, sunget og leget med balloner, inden de fantastiske kager blev spist. (Og det er faktisk ikke en konditor, der stod bag slots-kagen, selvom det ser sådan ud!)
Og sidst, men ikke mindst, sagde vi farvel ved at minde hinanden om, at vi ikke bare leger for sjov: Vi er skam alle sammen kongebørn, for vores far i himlen er universets konge. Så vi er faktisk en slags prinsesse. Også når vi "bare" har comboybukser på til dagligt.
(Vi fik samlet 2500 kr. ind.)

5 comments:

 1. Det lyder som en skøn og anderledes oplevelse - hvor er det dejligt, at I finder på sådan noget :-)

  ReplyDelete
 2. Prinsesse Mor31 January, 2010

  Og sikke en fantastisk fest det var. Sjældent har jeg oplevet noget lignende. Vi fik alle - store som små - lov til at være prisnsesser for en dag. Så tak for det, Vejle:-)

  ReplyDelete
 3. :-) - Det lyder altså herligt. Sikke en fantasi I har lagt for dagen. Blev prinserne ikke misundelige? Eller får de deres egen dag med ridderturnering og ringridning?

  ReplyDelete
 4. Det var virkelig et brag af en fest! Jeg var med til legestue i dag, hvor nogle af prinsesserne mødte op - der var stadig store smil når talen faldt op kjoler og neglelak :-) Prinserne er en anelse misundelige "hvornår kommer der en drengefest?!" er jeg blevet spurgt. Jeg ved det ikke, men jeg har hørt det rumler i krogene om noget med rustninger og pudekampe....

  ReplyDelete
 5. Hvor er I altså fine og hvor lyder det bare til at have været en rigtig dejlig dag :)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...