14/01/2010

P for pause

Det startede som influenza og deraf følgende træthed. Så kom irritation over blogger og alt det jeg gerne vil med min blog, men ikke kan finde ud af. Så blev det til "Hvad vil jeg egentlig med min blog?" og "Kan det ikke være lige meget?". Det blev så slugt af juleri og hygge og endnu en omgang influenza. Nu er vi i det nye år, og jeg har stadig ikke rigtig fået gang i bloggeriet igen. Nu tildels fordi det er så længe siden jeg har skrevet, at jeg slet ikke kan finde ud af, hvordan jeg kommer i gang igen. Så nu gør jeg det bare. Jeg beklager pausen.... Jeg er tilbage. Nørklende med et andet udseende (på bloggen, altså), måske på en anden adresse. Nu får vi se....
Godt nytår i hvert fald!

3 comments:

 1. Godt år:)
  Alle trenger vi pause av og til og selv om omstendighetene dine ikke er så kjekke da, så kommer du nok sterkere tilbake når formen blir bedre.
  Ønsker deg god bedring og ser frem til at du begynner å blogge igjen!!!

  ReplyDelete
 2. Det er godt med en pause innimellom, og abc-en er en glimrende anledning til å starte igjen :)

  ReplyDelete
 3. dejligt, at du er tilbage - også her:-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...