23/11/2009

Hvad skal det til for?!

Efter weekenden har jeg følgende spørgsmål: Hvorfor smadre ovnen, hvis du vil løbe med computeren? Hvis du vil have sparegrisen, hvad gør det så nødvendigt at skære i sofaen? Og hvis du gerne vil rode i andres ting, kunne du så ikke gå i en genbrugsbutik, istedet for at bryde ind hos en almindelig familie?!

Jeg forventer ikke, at du, der læser her, kan svare mig på spørgsmålene. Det håber jeg egentlig ikke du kan. Men måske kan du dele min undren, og min omsorg for familien, det gik udover.

5 comments:

 1. Åh - det lyder væmeligt! Ja, det er relevante spørgsmål uden enkle svar. Øv også!

  ReplyDelete
 2. Jeg kan kun gi´ både dig og Charlotte ret. Det er væmmeligt og ikke let at finde svar på. Måske er der slet ingen svar??? Måske er det bare fordi nogen trængte til at gøre andre ondt??? Jeg håber meget for den lille familie at der bli´r fundet bare nogle svar som forhåbentlig ka´ gi´ dem bare lidt ro. Hils dem fra os.

  ReplyDelete
 3. Åhh nej altså.. stakkels mennesker. Det er så skækkeligt når ens privatliv bliver offentligt, og når ens ting, bliver smadret.. Sender en tanke

  ReplyDelete
 4. Næh, der findes nok ingen enkle svar. Men væmmeligt er det. Heldigvis er der mennesker omkring, som hjælper. Det er da det positive ved trælse ting, at man også ser hvor meget godt der i dem omkring os!

  ReplyDelete
 5. Det må være frygteligt at blive udsat for - stakkels familie!

  Jeg var engang udsat for et mindre indbrud, hvor alle mine plader blev stjålet. Jeg turde næsten ikke være i huset i lang tid efter af angst for, at tyvene vendte tilbage.

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...