25/11/2009

Til lange aftner

Jeg indrømmer at være faldet pladask i et hul i går... Det gik så blandt andet ud over jer, der læser med.
På hylderne her hjemme er der mange bøger. Ikke så meget nips - det er der ikke plads til :-) Mange af bøgerne har været læst en-to-tre gange. Og så er der dem, der pænt står og venter på at det bliver deres tur. Dem er der en del af. Både dem, der er for sjov, og dem, der er relevante for arbejdet. Efter at have genopdaget biblioteket har jeg nu også en liste på min computer, over bøger jeg kunne tænke mig at læse. Forsiderne her er et udpluk. Kender du nogen af dem, og kan du anbefale (eller det modsatte) nogen af dem?

4 comments:

 1. Den eneste af dem du har med her, som jeg kender, er Prinsesserne. Jeg ved ikke helt hvad jeg synes om den. Ind imellem er den barsk og det har jeg det somme tider svært med - især når jeg ved at det er noget der ER sket i virkeligheden. Jeg synes den giver et godt billede af mennesker ondskab ind imellem. Og også af hengivenhed. Og så er den jo fra din hjemegn;-)

  ReplyDelete
 2. Jeg har set filmen Timerne - den var meget smuk! De andre kender jeg titlerne på, men har desværre aldrig læst.
  Sikke en god idé, at du laver en liste over de bøger, du gerne vil læse!

  ReplyDelete
 3. Jeg har heller ikke læst dem, men kender titlerne på nogle af dem. Prinsesserne har jeg fået anbefalet mange gange, så måske en skønne dag får jeg den læst ;-)

  Jeg har lige siddet og læst lidt tilbage i din blog, du har mange gode tankevækkende indlæg :-)

  ReplyDelete
 4. Jeg har godt nok hørt at Prinsesserne skulle være barsk. Men nu må se.. Jeg kan vel ligge den igen hvis det skulle være.
  Madame, jeg synes det er en god idé. "problemet" med det er jo bare at der nu er endnu flere bøger at læse sig igennem :-)
  Lene; velkommen til! Og tak for rosen :-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...