10/10/2009

Kulturnat



Esbjerg Kulturnat løb af stabelen i går aftes. Fra kl. 18.00 til 23.00 var kirken åben. Majskolben, stenen og korallen var stillet smukt an med forslag til eftertænksomhed hængende oven over. Der var bæredygtig kaffe, hyggelig baggundsmusik og smilende mennesker. Det var en helt fin aften. Ind ad døren kom mennesker, som ville se, hvordan kirken så ud indefra. Der kom mennesker, som før har været forbi, og som det var godt at se igen. Der kom gamle venner, det var dejligt at få snakket med igen. Der blev grinet, small talket og snakket om væsentlige emner. Nogle havde med temaet at gøre, andre handlede om det, den enkelte kom med, og andet, ja, det handlede om en delt passion for manga :-)

3 comments:

  1. Det lyder som en rigtig dejlig Kulturnat, I har haft! Jeg måtte lige google ordet manga, og nu ved jeg, at det er en japansk tegneserie :-)

    Ha’ en god aften!

    ReplyDelete
  2. Det var en dejlig aften. Esbjergs gade var en anelse tomme (er der virkelig SÅ mange, der ser talent-hvaddetnuer eller er vilde med dans?!)
    Madame, det er japanske tegneserier - eller i hvert fald en måde at tegne på. Der findes også film og animerede serier. De beskæftiger sig typisk med hvad det vil sige at være menneske i forhold til robotter og modificerede mennesker - eller sådan noget. Faktisk har jeg aldrig selv set én :-)

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...