11/10/2009

Jeg holder meget af at gå i biografen. Jeg holder meget af film. Alligevel tager jeg som regel af sted i det tøj jeg står og går i. Med mindre biografturen er en del af en "ud-at-spise-og-hygge-mand-og-kone" tur. Derfor blev jeg noget overrasket da de to, jeg i går skulle ind og se "OP" med dukkede op i prinsesseudstyr og tylskørter. Det var klart min garderobe måtte ændres: Også jeg kom afsted i kjole - og med opsat hår og høje hæle. For som Dina sagde "Nu skal du bare se et stort fjernsyn!"
Filmen var god; animeringen var imponerende og detaljeret og historien var underholdende, medrivende og dyb. Filmen kan klart anbefales!
Det kan det også at gå i biografen i fint tøj -det bli'r bare mere særligt!
Der er dømt ferie i de næste dage, så jeg kommer ikke så ofte til tasterne. Jeg regner med at fordybe mig i Pippi Langstrømåe, en bog om ørkenfædrene, nogle film og noget hækling. Cirka. Men, om ikke før, så er jeg i hvert fald klar med D på fredag!

3 comments:

 1. Det lyder herligt med en tur i biffen i tyl og høje hæle;-)
  Vi glæder os til I holder ferie - så ser vi jer forhåbentlig et par gange den næste uges tid:-* DET er også herligt - for os i al fald!!!

  ReplyDelete
 2. Ha' en dejlig ferie, Anne, det var sjovt at læse om at gå i biografen i fint tøj - jeg vil gerne tro, det er en ganske særlig oplevelse :-)

  ReplyDelete
 3. Nyd fridagene - det gør jeg! Lyder som en god film. Jeg havde overvejet den, men venter nok til dvd-udgaven. Og det bliver uden tylskørt - garanteret :-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...