13/08/2009

Fremtidsudsigter?

Forleden dag på vej hjem i toget, var der meget lidt plads i den vogn jeg kom til at sidde i. Det var en af dem med fleksibelt gulv, som det vidst nok hedder. Du ved, der hvor cykler og barnevogne, kørestole og andre større ting kan stilles. Af den grund kom jeg til at sidde bag en rulator på  mit klapsæde.... Jeg kunne ikke nære mig fra at tage billedet her. For måske, en dag, blive sådan en min ven? Ikke noget jeg sådan spekulerer over til dagligt, hvordan det er at blive ældre og måske mere besværet i fysikken. Det er egentlig en okay udsigt at have at skulle have hjælp til at komme rundt. For som en eller anden klog engang har sagt noget i retningen af: Det er da træslt at blive gammel, men alternativet er værre!

3 comments:

  1. Tø-hø... Ja det er ikke en rar tanke. Jeg tror den kloge mand var Fletcher Thaarup. Ham har jeg i al fald hørt sige det. Og han var jo en klog mand må man sige:-)

    ReplyDelete
  2. Jeg tror din mor har ret. Min far sagde i hvertfald sådan. Faktisk er en rollator et meget smart hjælpemiddel, der støtter, som kan transportere ting og sager og som kan bruges til at hvile på. Træls, at mange mennesker ikke vil bruge dem, når tiden er til det. Håber ikke jeg bliver så stædig, hvis det skulle blive min tur. Men det kan man heldigvis ikke vide.

    ReplyDelete
  3. Jeg ved Fletcher har sagt det. Me jeg så for noget tid siden en franks filosof citeret for det... Jeg er ikke så bange for en rollator. Mere bange for ikke at ville... Jeg synes det var så dejligt at den stod der i toget som vidnesbyrd om at bare fordi man skal have hjælp til at bevæge sig, kan man stadig være aktiv!

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...