07/06/2009

Et bedre Danmark?!

Jeg har lige været nede at stemme. Jeg troede, at når jeg kom et kvarter før valgstedet lukkede, ville der være stille og nærmest tomt. Men det er ikke tilfældet. 
For mig er det at stemme noget meget specielt. Én sagde til mig i dag, da jeg fortalte jeg skulle hjem for at stemme: "Ja, man skal jo gøre sin borgerpligt." Og det er måske nok en pligt. Men jeg føler det nu mere som et privilegie. Jeg bli'r nærmest rørt når jeg går ind i valglokalet: minder fra da jeg var lille og kom med mine forældre op i Bannerslund hallen sidst på dagen hvor der var mørkt i den ene ende af hallen, og hvor alle dem vi kendte, eller bare kendte alle sammen kom ind for at gøre det der voksne noget bag et lille gardin.
Nu  må jeg jo selv gå ind og være voksen bag gardinet, men det er så fint at se mennesker i alle aldre komme hen for at give deres mening til kende, og være med til at forme fremtiden. Ældre, helt unge og voksne med små børn på armen. Det er stort sammen at kunne beslutte. At det så er op til andre at forvalte er noget andet. 
(Og må jeg i den anledning, nu hvor krydserne er sat, spørge om dansk folkepartis slogan "Giv os Danmark tilbage" i denne sammenhæng skal forstås sådan at det får vi hvis vi sender dem til EU parlamentet?)
 

2 comments:

  1. Hvis det skal forstås sådan at vi får Danmark tilbage, så vil jeg finde ud af, hvordan jeg kan ændre min stemme, for så giver det pludselig mening at stemme på pianisterne.

    ReplyDelete
  2. Det' jo det, der gør :-)

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...