31/05/2009

Det bli'r ikk' bedre!

Ah! hvor er det skønt! Duncan er til Jelling Festival sammen med "gutterne" og Holly og jeg er alene hjemme. Vi har tilbragt aftenen i haven. Først med at nusse og slå græs, og for Hollys vedkommende at løbe efter sin pind. Derefter med den bærbare (som aldrig kom op at køre), en rigtig god bog, peanuts og et glad rødvin (for det er garanteret godt hvis man har haft næseblod...) og for Hollys vedkommende at løbe efter sin pind. 
Jeg elsker det. Tænk sig at have en have, man bare kan  være i. Et lille stykke jord, som er mit til at passe og pleje og nyde! Der er ikke ligefrem stille, men der er blomster og bier og ro. Og der blafrer en fisk i vinden, som Christoffer, Christian og Casper har taget med hjem fra ferie til Duncan. Den fine hortensia blev købt i går til billige penge - jeg synes det er så smuk en blomst. 
"Hvad skal vi med den?!" spurgte min mand, da han så den nærme sig indkøbsvognen. Han kan godt lide naturen, men helst den vilde af slagsen. Det er helt okay med ham, at der gror planter og blomster i krukker og bede i haven, men hvad de helt skal til for i bestemte mængder, på særlige tider og specielle farver, det forstår han sige ikke på. Så hans "Hvad skal vi med den?!" var dybtfølt og oprigtigt. Hvad bruger man sådan én til? 
Tjaeh, ingenting. Vi skal kigge på den og beundre den, og synes at vi er heldige at have den stående lige præcis i vores have! 

6 comments:

 1. prøv ikke at slæbe ham med på planteskole Anne, det har jeg prøvet med min mand - det dræbte da lige alt inspiration; "den er da fin" "hva ska vi med den?"

  Jeg kan også godt li fine ting i haven (som passer sig selv) som jeg kan gå og nyde - og jeg synes tit at herren i huset er lidt for flittig med buskrydderen. Til gængæld kan han godt li at plante frø og gå og se til at planterne kommer op og vokser sig store og stærke. Det har jeg ikke tålmodighed til

  kh Louise

  ReplyDelete
 2. :-D Jeg har indtil videre sparet ham den lidelse. Han er barn af haveglade mennesker, og han har siden barnsben lært at skal man med på planteskole er det bedst at stikke begge hænder dybt i lommerne - for eller skal man slabe på en plante eller to man intet forhold har til!
  Så alt med have (undtagen buskrydder og fældning) er min afdeling. Og heldigvis holder jeg temmelig meget af det!

  ReplyDelete
 3. Kære Anne OG Louise.
  De stakkels mænd er ikke gerne til pusse-nusse-havearbejde --- men men men det kan ændre sig med årene. Henrik Annes kære far, begynder så småt at synes det er sjovt. Han modtager gerne små planter i potter som "nogen" har dyrket i sin vindueskarm. Så kære piger - der er håb;.)

  Mor Jane.

  ReplyDelete
 4. kom glad og gå gerne hjem med nogle af mine dejlige stauder når vi når efteråret- de har kun godt af at blive delt. Den haveglade mand- men jeg er jo også noget ældre end jeres mænd. det bedste ved blomsterbedet er når Maria plukker en buket.
  Knus Carsten

  ReplyDelete
 5. Hallo Carsten - skulle hilse fra Johannes, der fuldtud forstår både Rasmus og Duncan - det gælder ikke med dig - du har "grønt kort", såvidt vi husker :-)

  ReplyDelete
 6. Hej Carsten! Jeg kommer vældig glad - hvis jeg kan få en bil derover :-) Kan godt forstå det med Maria og buketter - det er jo en glæde ved haven Duncan endnu har til gode. Men mon han ikke også vil værdsætte den?! Det tænker jeg.....

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...