23/05/2009

Med meget mere ...

På denne post vil jeg dele de bøger, film, links og lignende som jeg finder glædelige, hjælpsomme, gode eller bare sjove. Den eneste måde jeg har kunnet finde ud af at gøre det er ved at lave et indlæg til det. (Jeg er muligvis ikke så ferm til det her teknik, så hvis du ved hvordan det ellers kan gøres i blogspot, så skriv endelig!)

Indlægget her vil altså løbende blive redigeret og udviddet, og kan altid findes under kategorien "Med meget mere..." . Kom gerne med hints, hvis der er noget, du synes mangler!

Det indre liv:
Magnus Malm "Vejviser"
Margareta Merlin"Tro godt om dit hjerte"
Margareta Merlin"Vær den du er"
Anne Morrow Lindbergh "Gaven fra havet" / "Gift from the Sea" (Kan kun købes hos antikvariater på dansk)
J.I. Packer "Let your life speak"
Rachel Naomi Remen "Kitchen Table Wisdom"

Krop:

Depression og stress:
Andrew Solomon "Helvedes malstrøm"
http://www.center-for-stress.dk/
www.dr.dk/Sundhed/dinsundhed/levudenstress/ Her kan du finde et gratis stresshåndterings kursus lavet i samarbejde med Center for Stress

Adoption:
Adoption og samfund's hjemmeside: www.adoption.dk/
www.a-c.dk/ Formidlende organisation
www.familiestyrelsen.dk/adoption
www.adoptionsnaevnet.dk/
www.adoptionsverden.dk/
www.adoptionszone.dk

Film:

Have:
Claus Dalby "Haven i krukker"
Frøsamlerne.dk
Thinkingardens

Økologisk tøj og mad:
www.adili.com/

www.wornagain.co.uk/

Gode bøger:
Audrey Niffenegger "Den tidsrejsendes kvinde"

3 comments:

  1. Du kan jo altid oprette nogle forskellige områder i din layout-del... ligesom mit måske? Jeg kalder det jo hvad jeg vil... Prøv at gå ind under layout og se hvilke muligheder - eller ring, så kigger vi sammen. Det kan godt lade sig gøre, og så ligger det på forsiden...

    ReplyDelete
  2. Tak for det tip :-) Det vil jeg lige prøve at kigge på. Og så skal jeg have snakket med dig om at ændre billede etc. på forsiden! ...og i øvrigt tror jeg jeg har brug for hjælp med oversættelse på en hækleopskrift...jeg troede det var så nemt på engelsk.. Hvornår har du fri igen?! :-)

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...