27/05/2009

Mæt og glad

Jeg er glad og mættet af indtryk. I tirsdags fejrede mine mor-forældre jernbryllup. Det betyder at de har været gift i 70 år! Halvfjerdsindetyve år... Det var en stor dag, og jeg kommer til at skrive mere om den. Men først skal alle indtryk, følelser og indre billeder fordøjes. Indtil det er gjort kan du se de kære to og lidt af deres "afkom" her på en lille reportage film fra TVNord. Jeg har desværre ikke teknisk snilde nok til at få klippet formateret så det kan ses direkte på siden her. Men klik her, så kommer det .... Og ja, jeg er fra Nordjylland, og ja, det bliver meget tydeligt når jeg er "hjemme"!

7 comments:

 1. Hej Anne

  Hjertelig tillykke med dine bedsteforældre. 70 år er godt nok lang tid. Det er efterhånden et sjældent syn, da flere og flere bliver gift både 2 og 3 gange..

  tænker på dig

  ReplyDelete
 2. Det er så ikke muligt at gå via dit link men prøv på TV-nords hjemmeside under net-tv. Der kan det findes under den 26. maj.
  Og ja der er mange indtryk at fordøje. Det var en fantastisk dag. Også de to gamle var mætte af indtryk. De har suget til sig og nydt hvert sekund. Og de bli´r så stolte når de ser jer på fjernsynet. For I er jo deres!!!
  Dejligt at I også var der og var med til at gøre dagen speciel:-)
  Knus
  Mor.

  ReplyDelete
 3. Tak, Jane - så fandt jeg det også. Hvor er I søde alle sammen. Stort til lykke med kærligheden.
  Vi er gået i træning til diamantbryllup i familien i næste måned!

  ReplyDelete
 4. Sanne - det er sjældent. Vi hørte noget statistik der siger at det er ca. 40 par om året.
  Mor - jeg ved ikke lige hvad der går galt. Min computer vil slet ikke spille klippene fra siden nu.... så tak for hjælpen!
  Charlotte - dejligt at have dig tilbage i bloggens univers :-) Og tak! Det er meget specielt at se så gammel en kærlighed. Den kan noget en lille ny på en ti år ikke kan!

  ReplyDelete
 5. Mor Jane29 May, 2009

  Selv tak;-) men nu virker linket igen!!!
  Diamantbryllup er nu heller ikke så lidt. Vi håber træningen forløber fint - ellers kan I jo hente inspiration i vores familie. Vi er i skarp træning:-)
  Jane.

  ReplyDelete
 6. Hvor er det et fantastisk indslag! Dejligt at se at kærligeheden stadig blomstre efter 70 år.

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...