01/04/2009

Jeg er nummer sjok

Da jeg var lille havde vi en bog som hed "Hvalp nummer sidst", som handlede om en lille hundehvalp som altid var den sidste af sit kuld. Den var den sidste til at blive født, til at få æjne, til at lære at spise selv, til at blive solgt... Altid den sidste, altid lidt for sent, og altid ked af det. Sådan har jeg også haft det. Og det har været en uvant følelse. 
Der er ikke meget jeg ikke kan hvis jeg sætter mig for det. Almindeligvis kan jeg få ting til at hænge sammen, hvis jeg virkelig prøver. Men jeg har ikke kunnet blive gravid. 
I stedet har jeg set hvordan kvinder er blevet gravide rundt om mig. I starten på samme tid som mig, men efterhånden blev jeg også overhalet.... Jeg var hvalp nummer sidst.
Nu er jeg sidst igen. Men det er på ventelisten til adoption. Og det er en helt anden følelsel. Selvom jeg er nummer sjok! 

6 comments:

 1. Kære Anne!
  Hvor er det berigende og lærerigt at følge med på din blog, og hvor er det dejligt at du er så åben omkring jeres bekymringer og kampe i livet.
  Jeg beder for, at i ikke er nummer sjok på ventelisten ret længe.
  Knus og varme tanker
  Signe

  ReplyDelete
 2. Mor og far01 April, 2009

  Hej kære datter.
  Du er måske nok nummer sjok på ventelisten til adoption - men du er der og det er vigtigt.
  Og du var vores første "hvalp" og vil altid være noget særligt.
  De kærligste tanker fra et par komende morforældre - for første gang:-)

  ReplyDelete
 3. Hej Søde og dejlige Anne.

  Jeg kender godt det med at alle omkring mig får børn, og jeg får ingen.
  Men det er så dejligt for jer (og os) at i er kommet på ventelisten for adoption, det er så stort, og så dejligt. Hasse og jeg har snakket meget om det, og vi glæder os begge så meget til at høre mere
  Tusinde gange tillykke til jer begge

  ReplyDelete
 4. Min hund var også sidst i sit kuld. Og hun er den dejligste!
  Glæder mig så meget med jer!
  Kærlig hilsen
  Charlotte

  ReplyDelete
 5. Hej Anne

  Rigtig mange gange tillykke med at I "venter" jer. Hvor er det spændende. Og husk, alle skal vente på de kære små. Jeg er sikker på I bliver en fantastisk familie, og hvor er det et heldigt barn, som vil komme til jer.
  Guds fred
  Louise

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...